Hetek óta tartja lázban az országot Bálint Emese története, aki arról vált híressé, hogy 28 évesen még mindig ártatlan, az igazit keresi. Emese csak házasságra tud gondolni, ám vasárnap, nem sokkal dél után még ő is megingott.

200 milliót ajánlottak a 28 éves színésznő szüzességéért

Fotó: Facebook.com/Fókusz

Egy gáláns férfi kereste fel, aki nem kevesebb, mint 200 millió forintot ajánlott a színésznő szüzességéért. Egy baj van csak vele: a férfi nem akar gyűrűt húzni Emese ujjára, így a nő végül kikosarazta a jómódú úriembert.

"Nem fogadtam el az ajánlatot, de őszintén elgondolkodtam rajta. Megfontolandó, hiszen ahogy a férfi is írta levelében, lehet, hogy ha férjhez is megyek, el fogok válni, vagy élek egy rossz házasságban, amiben megcsalnak, akkor megint csak elpazaroltam a szüzességem. De rendkívül megtisztel, hogy ilyen nagyra becsül" – mondta el a Bornak Emese.

Pedig a férfi még szimpatikus is lett volna neki. Ugyan a kilétét nem akarta felfedni, és erre a férfi is kifejezetten kérte, annyit elárult róla, hogy amolyan „örökifjú”-típus, 40-60 év között jár. Kitűnően bókol, leveléből érződik, hogy nagyon akarja a lányt, mindemellett maximálisan tiszteli is, hogy képes volt ilyen hosszú időn keresztül megőrizni az ártatlanságát. A férfi valós személy, ugyanis Emese utánanézett az interneten, s azt is el tudja róla képzelni, hogy valóban képes lett volna kifizetni ezt a hihetetlen összeget.

"Azért is elhiszem ezt az összeget, mert ugyan hallottam már róla, hogy mások eladták a szüzességüket, de ők fiatal lányok voltak. Bennem szerintem érték, a korom mellett az is, hogy 15 éve vagyok a színpadon színésznőként, művészként" elmélkedett Emese.

(Borsonline.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Lehet, hogy szűz... Tőlem legalább is! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Szivi! Kipengetett a 200 millcsit, nem bánom, megfűrészellek!
nezelodo
Szegény te, félreérted azt hogy "ilyen nagyra becsül" , megvenne mint egy kiló húst, mert ilyen butácskával, hiába a nagy pénz, még nem találkozott.
Manhattan
Lehet, hogy szűz... Tőlem legalább is! )
sokanvagyunk
Csak kérdezem - ez számla-, áfa- és/vagy adómentes jövedelem lenne?
papa.49
Jó szűzhártya foltozója lehet )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.