Két fia már van, így értelemszerűen egy kislánynak örülne legjobban.

A 66 éves Pataky Attila babaprojektbe kezdett párjával
Fotó: TV2, Fem3

Bár már 66 éves, lélekben még mindig fiatalnak érzi magát Pataky Attila. Az Edda frontembere a Borsnak elárulta, elérkezettnek látja az időt, hogy párjával, a nála 28 évvel fiatalabb Orsival közös gyermeket vállaljanak.

Felőlem jöhet három-négy is akár. A teremtő Istenre bízzuk magunkat. Ha jön, jön, ha nem, nem, mi mindent megteszünk az ügy érdekében. Legjobban egy kislánynak örülnék, de az sem baj, ha megint fiam születik… abban úgyis profi vagyok

- mondta a lapnak Pataky.

Az énekes fiai 41 és 14 évesek, utóbbi örülne egy kistestvérnek. Pataky Atilla úgy véli, ha hetvenes éveiben jár majd szülői értekezletre, akkor is "klassz pasi" lesz, és 80 évesen is örömmel fog pelenkázni, ha úgy hozza a sors.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@staro2: Talán így jobban stimmelne...Ennek az ufo-baszott kreténnek,természetesen...:Minden sarkon szoptál már...
volvós
Agyatlan UFO kretén !! Arra nem gondolsz idióta,
hogy ki fogja felnevelni a szerencsétlen " újszülöttet " ???
koszpeko
@staro2: Folytatás, minden zenét játszottál már.
Zálog házat nyitottál már.
Eladott Ország
Az ufók hozzák, az ufókba belegárgyul illiberális, tahó idióta ? Nem tudom, hogy ennek az önmaga paródiájába átment szánalmas haknikirálynak egyáltalán van halvány fingja arról, hogy mit jelent a liberális, de engem akkor is borzasztóan irritál, hogy nem csak a magyar kormány törli belém a lábát naponta, hanem ilyen suttyó tahó idióták gyaláznak most már lassan napi szinten, és hergelik ellenem és a hozzám hasonlók ellen kisebb-nagyobb rajongótáborukat. És nem az a baj, hogy ellenem, hanem az ország egy része ellen. Az sem baj, hogy a Pataky metamorfózisához illeszkedő zenekar teljesítménye évtizedek óta értékelhetetlen, vagy hogy a frontember elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a magyar zene Kósa Lajosba oltott Némethszilárdjának színvonalát hozza valahányszor megszólal. A baj az, hogy ez a nívótlan, gyűlölködő okádék ömlik mindenhonnan, erre a szintre süllyedt a magát nemzeti jobboldalnak és elitnek tituláló politikusok és hívők gyülekezete. Pataky a maga suttyó, nadrágra szerelt kutyaláncos megjelenésével, primitív kommunikációjával, pincesötét szellemiségével. De elegem van a torz, agyament baromságaidból és a fogalmatlan, primitív uszításodból. Normális helyeken egy ilyenért kiröhögnének, mert normális helyeken az emberi hitelüket vesztett tébolyultakat kiröhögik. De téged nem lehet egyszerűen kiröhögni, mert te is ennek a bűzös rendszernek a lenyomata, a kormány manipulációs, néphülyítési különítményének oszlopos tagja vagy. És nem lehet megszabadulni tőled. Az ostobaságod, a szűklátókörű sötétséged tartja a vállán ezt a szarkupacot, és miattad is egyre ocsmányabb hely ez az ország. Mondanám, hogy kár érted. De azokért, akiket köpködsz, nos, azokért sokkal nagyobb kár.
advocat
Végül is ha nem megy, egy ufonauta még besegíthet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.