A színész a Micsoda Nők! adásában beszélt erről.

Kautzky Armand felesége felsővezetői pozícióban, komoly karrierrel a háta mögött lett édesanya – írta meg a Blikk.

A színész a Fem3-on a Micsoda Nők! adásában őszintén elárulta, feleségének igen komoly problémát okozott, hogy a munkában és a gyereknevelésben is helyt álljon, ám egy idegösszeroppanás után nem volt kérdés számára, hogy melyiket választja majd a kettő közül.

Óriási mákony

mondta Kautzky Armand a felsővezetéssel járó pozitívumokra utalva. És elárulta, hogy felesége nem igazán adta fel ezeket a gyermekvállalás ellenére sem.

Nagy fizetés, nagy karrier, a másik oldalon a két gyönyörű gyermek, ezek kétfelé húzzák az embert

- mondta a színész.

Szörnyű látvány volt egyébként az, amikor a feleségem tartotta az egyik kezével a kislányomat a mellén, a másikkal meg telefonált és a másnapi prezentációt intézte az asszisztensével.

Kautzky a műsorban elmondta:

Lett volna választása, de túl nagy volt a csábítás. Aztán jött egy idegösszeroppanás, mert a természet, a jóisten azt mondja, hogy állj, és akkor ezt mesterségesen meg kellett szüntetni, egyébként már korábban meg kellett volna.

Aztán jött a természetgyógyászat – ezzel foglalkozik most a felesége – ami már összeegyeztethető az anyasággal – mesélte a színész, hozzátéve, hogy ha egy okos nőt vesz az ember feleségül, akkor meg kell tanulnia hallgatni, a saját útját járni.

Hozzátette:

Tíz évvel idősebb vagyok, más területen dolgozom, csak rálátásom van a világra, hiába okoskodom, neki a döntését egyedül kellett meghoznia.

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Commenter: Nézd ha komoly sztrókokkal járó kiborulás (köztük olyan, hogy a bal oldalam majdnem teljesen lebénult időlegesen pl és nem tudtam felkelni az ágyból (de beszélni sem csak valami motyogó suttogó hörgés volt már, és azt motyogtam, hogy Isten vagy pusztíts el gyorsan és kíméletesen és ne kínozz kérlek, vagy kegyelmezz) és ügyeletet kellett hívni, hálisten elinjekciózták és helyrejöttem, nem kellett bevinni), komoly látás- és egyensúlyzavarok stb... na meg magas vérnyomás betegség-, és idegi alapú süketség (folyamatos fülcsengéssel) valamint vesebetegség kialakulása, szerinted vicc...? Szóval egész nyugodt lehetsz, nem metaforikusan gondoltam az idegösszeroppanást hanem ténylegesen, pánikbetegség, őrjöngő dührohamok, depresszió (szuicid is), hallucinációk (szerencsére nem durvák egyelőre, és remélem nem is lesz rosszabb) és persze az elmaradhatatlan inszomnia, ami miatt egyre fokozni kell a nyugtatók szedését hogy tudjak pár órát "aludni" (legalábbis bódultan feküdni) legalább... ha ez neked nem permanens idegösszeroppanás akkor nem tudom mi, mert a dokiknak az... szóval én pontosan tudom miről van szó... és bár ott a smile, de nem viccből írtam, hogy meg lehet szokni, én már egy éve ezzel élek együtt... pénzem nincs magánkórházra, a "normál" egészségügy meg csak vállatvon, és felírják a nyugtatót, mondván minden harmadik ember kb ugyanilyen vagy rosszabb idegállapotban van az országban, ez teljesen hétköznapi, inkább örüljek hogy egyelőre nem volt olyan agyvérzésem vagy szívrohamom, hogy belehaltam vagy végleg megbénultam... hát köszi... mindez 45 évesen... én együttérzek nyilván az Armandékkal, bár ha jól tudom ők is beálltak az orbáni bólogató bér-birkacsordába bégetni sajnos, tehát nem is csoda ha kész vannak...
Szeparepa2
De amúgy nekem a helyzet a politikában az országban, legfeljebb saccper 30%-át okozza ennek az állapotnak (bár igaz hogy a többi dolog is lényegében derivatív emezből), van még ezen kívül bőven szarság az életemben, ami kiváltja ezeket és nem én vagyok az okozó, csak áldozat és elszenvedő (nem iszom nem dohányzom nem drogozom, nem vagyok kövér, sportoltam mindig komolyan, amíg a szívem engedte, ma már azt sem bírom, nyilván ez még fokozza az érrendszeri problémákat)... de az extrém stressz nonstop... valaha meditálni is tudtam és szoktam már évek óta nem bírok... ilyen stresszben képtelenség ellazulni... Tehát oké persze, jobbulást meg minden, csak éppen ehhez tudni kell azt, hogy kb a fél ország, nem orbáncsicska fele, kb ugyanilyen állapotban van, de még mindig jobb ez, mit az agyhalál, amiben amazok vannak... nemde? ;)
Commenter
@Szeparepa2: ich bin auch ein Berliner, da ich habe auch eine Nervenzusammenbruch gehabt und ich verstehe was du meinst. Es ist wirklich der Hölle auf dieser Erde. Meine Eltern waren gestorben und ich ware plötzlich ganz allein. Mindezt nem mertem magyarul leírni ha nem megy a német, ott a google, de ha berliner vagy akkor megyeget az sztem.Szóval röviden metoo, mert mindent elvesztettem és totál egyedül maradtam. A magyar pszichiátriai ellátás viszont minősíthetetlen, tisztelet egy két szakembernek és kórháznak. A maszek ellátáshoz nem tudok hozzászólni mert azt nem az én pénztárcámhoz szabták.
Commenter
@Szeparepa2: tudom hogy Armand és Adrienn (azt hiszem így hívják a feleséget) fideszesek, de attól Adrienn idegösszeroppanása még emberi és nem fideszes tragédia!
Szeparepa2
Ich bin wirklich keiner richtiger Berliner... ;) Szóval nem vagyok berlini, bár jártam ott párszor, meg jó néhány helyen Németországban (még anno Keletben is Drezdában és Lipcsében, valamint Hallében) és Ausztriában jó néhányszor... (bár nem is tetszenek különösebben, mert sablon városaik vannak, és idő után unalmasak, a nyelv sem tetszik, meg az emberek sem túlzottan (bár nálunk nyilván egy sor aspektusban fényévekkel jobbak nyilván), mégis szívesebben élnék még ott is, mint itt) csak kint maradt, (és nem zavar, sőt tetszik) még a berlini merényletek óta ez az avatar, de 6 évig tanultam németül, bár hazudnék, ha azt mondanám hogy tudok is, de azért egy ilyen egyszerű szöveg nem okoz gondot ne aggódj.. ;)
Ha Berlinben éltél, nem értem miért jöttél ide a valódi pokolba vissza? Ha lenne lehetőségem egy fejlett gazdag igazságos(abb) országban élni, ahol esélye van az embereknek és emberszámba veszik őket, akkor onnan kirobbantani nem tudnának többé...
Commenter
@Szeparepa2: Ach, Du...nur die ganze Wahrheit sagen und nichts anderes ja? Heisst du auch vielleicht nevemnick? :) Nem éltem Berlinben, nem is jártam ott! De négy évig tanultam németül. A fél maradék családom (Tante und Kinder) már kinn vannak a 90-es évek óta, és nem is jönnek vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.