Rubint Rékát rettenetesen betámadták a kommentelők közösségi oldalán, miután megosztotta egy bikinis fotóját. Sokan túl férfiasnak ítélték, és ezt le is írták kommentben. Rékát nem más védte meg, mint a Luxusfeleségek egyik sztárja, Vasvári Vivien.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Rubint Réka épp Zanzibáron pihen, nyaralásáról pedig gyakran meg is oszt fotókat Instagram-oldalán. Ezek között akad több bikinis kép is: sokan csodálják az alakját, mások viszont leszólták, mert túl férfiasnak ítélték meg.

Vádli nincs, derék nincs, fenék nincs… Mi ebben a szép? És a helyesírás sem megy. Bravo

– írta az egyik kommentelő a fotó alá.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Voltak, akik Réka védelmére keltek a gyűlölködővel szemben, köztük Vasvári Vivien is leírta véleményét.

Vivi hosszas üzenetváltáson keresztül próbálta meggyőzni a kommentelőt arról, hogy a saját dolgával kellene törődnie, nem pedig Réka kitartó munkával elért testét cikizni, de végül egyiküknek sem sikerült meggyőznie a másikat.

Nem hiszem, hogy egy ismert embert érdekelné más negatív kritikája. De az, hogy lefikázod Réka testét, az undorító. Rengeteg munkája van benne, országszerte szeretik és egyáltalán nem igaz, amit írtál rá! Ezért akinek valami nem tetszik, nem kell nézni! Te viszont mégis nézed Réka profilját...egy okos nő pedig nem kommentál hülyeséget, ha megvan a véleménye akkor SEM!

- írta Vivien a kommentek között.

Forrás: 24.hu, Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szerintem a foga durvább a férfiasságánál..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@quadrocopter: 16:09 sőt, farágásra is, mint a hód. :D
cikicakk55
Olyan élet mellett mint az övé,nem lehet nehéz karban tartania magát.nem kell mosni,főzni,takarítani és még a gyerekekkel is törődni.Futja bejárónőre,bébi sziterre és kertésze. Azon kívül a plasztikai műtét sem akármi. Már alapból a melle és a segge felturbózott.Emlékszem egy régi képére, alig van valami segge és a mellei is olyan kislányosak voltak. Gondolom a kozmetikus sem a legolcsóbb krémmel kezelgeti a képét. Nincsenek megélhetési gondjaik,nem kell agyalni,hogy miből fizetik ki a számlát,vagy miből vegyenek új cipőt a gyereknek. stressz nélkül sokkal könnyebb. Az meg a saját hülyesége,hogy kirakja a fényképeit a facére és csodálkozik,hogy sokan megszólják. Nem minden férfi szereti a női mell vagy fenék helyett a szilikont csókolgatni. Az sem gusztusos,mikor egy női has úgy nét ki mint egy férfié. Semmi kerekdedség nincs benne.tényleg olyan a teste mint egy férfié.Különben sem sokáig szoktak fenn lenni a negatív hozzászólások,mert azokat egyszerűen eltávolítják,így sokan hiszik azt,hogy csupa imádó van az oldalon.
Desischado
@cikicakk55: Drágám, erre sincs mit írni, minden gondolatomat leírtad, pontosan ez az én véleményem is. Annyit tennék még hozzá, hogy ezek nyakon felül súlyos elme és kép zavarban szenvednek. A réka is azt hiszi magáról hogy szép, pedig inkább undorító a megjelenése.
cikicakk55
Mert apucika elhiteti milyen gyönyörű. A gond,hogy csak egy apácska va. Olyanokból sokkal több akik látják is anyácskát,nem csak nézik.
desiro
Olyan ronda, hogy a vágtató ménes megtorpanna tőle!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.