Újabb fontos emberek tálaltak ki a Czeglédy-üggyel kapcsolatban. Egyikük maga Zuschlag János a börtönviselt egykori MSZP-s politikus, illetve egy védett tanú, aki a Pesti Srácok szerint a szervezet kulcsfigurája. Újabb fontos emberek tálaltak ki a Czeglédy-üggyel kapcsolatban. Egyikük maga Zuschlag János, a börtönviselt egykori MSZP-s politikus, illetve egy védett tanú, aki a Pesti Srácok szerint a szervezet kulcsfigurája. Zuschlag elmondása szerint Czeglédy Csaba nélkül Gyurcsány Ferencből nem lett volna miniszterelnök 2004-ben. 2002-re Czeglédy már meghatározó embere volt az MSZP-nek Vas megyében. “Ő találta ki, hogy Kiss Péter volt BIT-elnök (Baloldali Ifjúsági Társulás - a szerk.) legyen a Vas megyei pártelnök” - mondta Zuschlag. Viszont amikor Medgyessy Péter megbukott, Czeglédy rögtön elárulta Kiss Pétert, és elsőként állt be Gyurcsány Ferenc mögé. Ekkoriban lett jóban Dobrev Klárával is, és ettől kezdve Gyurcsány támogatta Czeglédyt és a cégeit, mikor milyen eszközzel...

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bandzsamarcsa lapja na ugordgyunk ))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bandzsamarcsa lapja na ugordgyunk ))))))))))))))))
lampa laz
Vajon melyik szemével figyel(ő) ez a bandzsamarcsa?
quadrocopter
Bruhahahahaha...hihihihi...és Czeglédy egyedül kormányzott! Bruhahahahah...hihihih...Kanchi Marchi mesekonyve, ócsójé...hülyegyerekeknek! Bruhahahahah...hihihihi...kár, hogy megszűnt a Ludas Matyi, abba pont beférne!
bencemacska
@durbincs: ma, 21:34
A magyar idők szerint egyik bekezdésben Czeglédy vitte a pénzt, a másik bekezdésben Czeglédy kapta.
A pesti srácok szerint Czeglédy cipődobozban hordta a pénzt Gyurcsánynak.
Most akkor mit higgyek?
De az év legjobb vicce, hogy mindkettőre a csalásért letartóztatott ZUSCHLAG JÁNOS a koronatanú.
Szegény hülye még nem jött rá, hogy miért csak őt kapták el csalásért az összes kamupárt közül!!!
Világosíts már fel, kinek higgyek!!!
karma1
@bencemacska: De mar fejlodtek, mert a nokias dobozrol attettek ciposdobozra a csomagoloeszkozt...:o))) Na meg kozben a Nokia meg is szunt...:o)))
Ennyi f@szkalapot!?
bencemacska
No, tessék Bandzsa Marcsa is beszállt a kampányba???
Csak nem a fia oldalán?!
papa.49
Gyerekek nem találom a ,,KAKAZSÁKOMAT,, rá van írva durbincs ha valaki látja szóljon neki szükség van a nagy pofájára ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kereső
van még aki olvassa ezt a valaha jobb sorsra érdemes szennylapot?Eléri lassan az origó szinvonalát.
Birják még gyomorral, a magukat "ujságirónak" hazudó firkászok?
nihil
És még erre is képesek voltak, ezek a férgek!
Előrántották megint a választások előtt zuschlag jánost a szarral, hányadékkal, menzeszvérrel, és levágott lófejekkel teli kalapból, mint hiteles forrást.
Üvölteni tudnék !!!
koszpeko
@durbincs: ##&@~ˇ???...#&??... ...;\ ???

"rági ?"
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/02/olaf-1.png
Most éppen Schmidt Halszagú Mária lett a korrupcióellenes háború arca, vagy mi az isten van? Egyáltalán mit keres a Figyelő birtokában bármi, ami titkos és nem kiadható a pórnép számára? Konkrétan oda jutottunk, hogy amit Lázár, Tarlós, Csepreghy és további tetszőleges díszfallosz nem hozhat nyilvánosságra, hogy végre tisztán lásson a baromnak nézett polgár, azt a forradalomügyi Schmidt asszonyság lehozhatja a lapjában. Hát milyen istenverte banánköztársaság ez? Nem értem én ezt az egészet. a nemzet Máriája férfiasan magára vállalta a harcot. Hogy kibontja az igazság egy részét. A Fideszre nézve kínos részét meg elhallgatja, hátha kihúzzák a soron következő szabad választásokig, utána meg már tök mindegy. Ennyire kreténnek nézni az embereket, valami egészen elképesztő. Bár szerencsére ő eddig sem zavartatta magát semmiért. Akkor sem, amikor az ingyenes halszagú sláger 50 milliójával nem számolt el, akkor sem, amikor a szemünk láttára hamisított történelmet. Majd pont most fog magába szállni. Hányinger és tömény undor ez az egész.
Eriksson
@bencemacska: tegnap 23.30

Igaz, nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy elmondjam mit gondolok erről.
Minden állítás igaz lehet, mert hogy nézett volna ki, ha az Altus fizette volna direktbe a kampányt? A törvény ugyanis tiltja ezt. Így Czeglédi lett a köztes, aki gondoskodott a lebonyolításról és a pénzek célba juttatásáról.
Zuschlag ezen dologban nagyon is jártas, ő egyszer már ült Gy. megbízásából. Most majd Czeglédi fog.
nihil
@durbincs: Te tényleg telehánysz mindent, és próbálsz belerondítani mindenbe?
Tudod, a tisztelet a lényeg, téged még a saját fajtád sem tisztel.
Egy senki vagy.
A saját családodban, a haveri körödben, a szűkebb lakhatási környezetedben, az országodban, más országokban, az egész földön, a világegyetemben, az űr legvégső határán is túl...
Már csak egy kérdésem van feléd: "MI a célod, mit szeretnél elérni?"
Perwool
Na és, mi a gond? Így van ez a politikában! Mindenkinek van támogatója! Annak idején a Fidesz azon belül is Orbánt, Soros és Simicska támogatta.
bencemacska
@Eriksson: ma, 13:15
Nem ismerem az MSZP ügyeit közelebbről, nincs személyes kapcsolatom, csak a sajtón
keresztül vannak ismereteim.
Emlékszem a szombathelyi FIBISZ balhékra is, sok névvel, de Gyurcsány részvételére nem! Tudtommal Kiss Péter volt a FIB elnök, Czeglédy pedig a vasmegyei, vagy szombathelyi FIBISZ elnök, nem emlékszem pontosan. Ott tevékenykedett akkoriban az alföldi illetőségű Zuschlag is, valamilyen szervezőként. (Kb. 2004-ben járunk ekkor)
Gy. F. tényleg az MSZP megyei elnökeitől kapta a támogatást Kis Péter ellenében, Sőt valahogy megválasztották Győr-Moson- Sopron megye MSZP elnökévé is! Ezzel viszont talán Molnár Csabát lehetne inkább összefüggésbe hozni. ő győri! A vasmegyei elnök Tóth Csaba volt, akkor, aki ma Zugló országgyűlési képviselője, és MSZP elnöke.
Nagyon bonyolult az MSZP az én számomra!
A Zuschlag ügyre emlékszem, de úgy kigyomlálták ezzel kapcsolatban a Wikipédiát, hogy Zuschlag ott sem volt talán. Gondolom másképp nem lenne jó a róla szóló könyv.!
Pedig abban a balhéban még a Szili Kati is részt vett, mint a parlament elnöke!
Czeglédy bűne Lazáry kokainozásának kiteregetése, és annak következményei:
24.hu/belfold/2015/06/03/megbotrankoztato-viselkedes-miatt-oszlattak-fel-a-szombathelyi-fideszt/
papa.49
@durbincs: = kakazsák )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Végre meg van akkor gyorsan tele is rakom )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eriksson
@bencemacska: Nem ismered? Én még annyira sem. Inkább a Zuschlag ügyre emlékszem valamennyire.
bencemacska
@nihil: ma, 12:25
De először lecsukták, az összes kamupárt szervezők közül egyedül őt!
Ő már ismeri a fidesz börtönt, tudták, hogy sok mindent lehet vele "elmondatni" a szabad lábra helyezésért!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:43
Én meg állandóan trenírozom az agyamat, annyira félek Alzheimer elvtárstól. Próbálok emlékezni dolgokra.
És hozzátartozik, hogy a szombathelyi ügy visszaköszönt 2014-ben Zuglóban: az ott szereplő Tóth Csabát jelölte az Összefogás képviselőnek.
Jöttek csőstől a legdurvább lejárató újságok, szóró lapok, utána kellett keresnem mi az igaz belőle, mert nekem rá kellett szavaznom! Most is ő a jelölt, most is kényszerből kell rászavaznom! (Jobb nincs elve!)
bencemacska
@szaboria1: ma, 14:55
Nem kis, hanem nagy!
Eriksson
@bencemacska: Na ezzel az elvtárssal én is így vagyok. Ha valami nem jut eszembe, rögtön rá gondolok. :)))
Miért KELL valakire szavaznod? Mert valakik azt mondták? Akkor az már nem a te szavazatod, hanem megfelelés az elvárásoknak.
Szerintem azt kellene nézni, hogy a körzetünkben ki teheti értünk a legtöbbet, s azé a bizalom. Mindegy, hogy melyik párthoz tartozik.
kereső
Védett tanú? Erre kiáll egy fideszhülye,és lejáratva,edorálva a nyomozóhatóság munkáját /NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága,az ügyészség, a nyomozó biró/,tájékoztót tart a "tanú" vallomásáról?Már ez önmagában vérlázitó, és akkor van egy "ujság", aki lehozza a sztorit,és kreál mögé egy kis történetet ,amit egy büntetett előéletű ötlött ki,-egy kis pénzmag reményében-amely vagy 14-15 éve történtek szerinte. De hát ki emlékszik már arra ,mi is volt?
Ahogy a népek azt is elfelejtették, hogy akkor még orbán viktor vad liberális demokrata volt, vona gábor meg éppen akkoriban gründolta a gárdát,és alapitotta a jobbikot orbán szerető tekintetétől kisérve.
kereső
Ja, és akkoriban,és még nagyon sokáig a Figyelő egy nivós politikai-gazdasági hetilap volt, nem egy kloaka.
tudode
Addig, amíg .. I T É L E T .. N I N C S .. megillet mindenkit az ÁRTATLANSÁG VÉLELME!
-
Vajon mit kezdett volna O1G az áhított HALÁLBÜNTETÉS jogának visszaszerzésével:
.
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Embere válogatja azt "is", hogy "bármely szintem" génhibája miatt KI ÉL, ill. VISSZAÉL A HATALMÁVAL!
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:27
Nem szoktam az elvárásoknak megfelelni, önállóan döntök kis gyerekkorom óta.
Kiszámoltam, hogy ki győzheti le Papcsákot, arra szavaztam, más nem érdekelt, és sikerült!
Most sem változott róla a véleményem, de aki váltani tudná az még rosszabb.
"Kutyaharapást szőrivel"? ..Minek!? A többi, sajnos, a futottak még kategória!
kereső
Az összeállítás szerint Eredics Gergely, a Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács egykori alelnöke a közzétett hangfelvételen egy eltorzított hangú ismeretlennek arról beszél, hogy 2002–2003-ban, a grémiumot vezető fideszes Szijjártó Péter egyeztetett az ifjúsági szervezeteknek nyújtandó támogatásokról a most előzetes letartóztatásban levő volt MSZP-s képviselővel, Zuschlag Jánossal.

Eredics ezen a felvételen elmondta: információi szerint a két politikus a parlamentben rendszeresen megbeszélte, hogy mely egyesületek kerüljenek a kedvezményezettek közé. Zuschlag elég jó pozícióban volt az Országgyűlés ifjúsági és sportbizottsága elnökeként.

Az egyeztetésre Eredics szerint Szijjártó informálisan – tehát a tanács ülésein kívül – hivatkozott is, mondván, már megegyeztek a támogatandók listájáról, ezért azokat a testület szavazza meg.
Eriksson
@bencemacska: Akkor nagyjából egyetértesz velem. :)))
kereső
A fentiek alapján azt mondom,hogy Zuschlag nélkül Szijjártó Péter nem lett volna Magyarország Külügy-és külgazdasági kapcsolatokért felelős!miniszter .
bencemacska
@kereső: ma, 16:09
Erről volt szó anno a Zuschlag perben is, de arra nem emlékszem, hogyan mosták ebből tisztára a tarajost!
kereső
@bencemacska: Zuschlag végül is nem vallott rá, -valaki meg megtéritett 50 millát az elsikkasztott összegből./Zuschlag nevében természetesen/
bencemacska
@kereső: ma,16:15
A tarajos mindig OV teljes körű kiszolgálója volt! Ott van a futball barátság is.
Benne OV biztos lehet, hogy szó szerint végrehajtja az utasításokat. Sőt már utasítás sem kell. a főnöke gondolatait is tudja olvasni!
desiro
@durbincs: Még mindig nem megy a magyar TE pondró, nem értem apád, miért nem a ganéra vert.
koszpeko
@desiro: A kedves édesapja a durbincsnak egy szadista.
Élvezte biztos, hogy egy ilyen gennyládát rászabadított a világra.
Ezért nem csinált helyette egy kisszéket.
Ördögvadász
@karma1: gyüttment!, te árva mákvirág a gyarmaton...tejel a birka, gyüttment?
nihil
@bencemacska: Ha kiszabadul, akkor oda üt, ahova köl.
"Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?"
bencemacska
@nihil: ma, 7:20
Szerinted a tarajos lenne a nehéz kő?
Nem illik rá az allegória!
nihil
@bencemacska: Én a Czeglédyre gondoltam. Bocsánat, ha félreérthetően fogalmaztam.

Most utoljára elmondom, hogy azért mert átlagon felül intelligens vagyok, nem mindig használom ki a lehetőségeimet.
Néha direkt nem akarok okos lenni - annak látszani, meg főleg nem akarok!
Jó nekem így. Egyszerűen. Mint a faék.
Néha rosszul látom a dolgokat.
Néha jól, de hidd el, amikor jól látom a dolgokat, akkor vagyok a legjobban kiborulva.
Nem akarok átlagon felül intelligens lenni - csak a baj van vele, mert elvesz, és nem ad semmit !!!.
Lehettem volna akárki aki elvesz másoktól, de nem akarok elvenni másoktól semmit, mert ismerem az utat, a lélek gyötrelmét, ami ezzel jár.

Meditálni, jógázni, Istenben hinni, a jövőre gondolni...
Erre vágyom. A tisztaságra.
Ha nem vagy rendben önmagaddal sem, akkor hogy lehetsz a világgal?
koszpeko
@Ördögvadász: Rájöttem ki a faszom vagy.
A geci durbincs más nickel.
nihil
@koszpeko: Igazad lehet.
Tudja bővíteni a mondatot, de abban sincs köszönet.
A mély sötét ötven árnyalata.
quadrocopter
@durbincs: Megnéznéd, meg is fogdosnád, szádba is vennéd, mi?
Mit akartál kinyögni, román "migri"?

Látod barom, piti trükkel etetnek meg téged, mert buta vagy! Lesül rólad a primcsiség!
Bruhahahahah...hihihihi..

Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
koszpeko
@durbincs: Legközelebb kis buzi mással próbálkozz!
Ne egy új nickel.
Lesír a faszságod.
Bármilyen névvel is jössz.
Elemért megragasztottad már?
koszpeko
@durbincs: Elemért megragasztottad már?
desiro
g. orbán a Sorosnak köszönheti, hogy ME. lehetett.
A rothadó farok hoz ide hülyeségeket.
Eladott Ország
@desiro: Sajnos Soros elfelejtette azt a régi mondást, amit a régi öregek mondottak egymás közt, hogy a cigány az cigány, illetve kutyából nem lesz szalonna.
koszpeko
@durbincs: Elemért megragasztottad már?
koszpeko
@durbincs: Gyűjtünk a durbincsnak fogkrémre és fogkefére.
Az 1000 tubus nem elég kimosni a szart seggnyalás után.
koszpeko
@durbincs: Szegény Elemért a gumipasit megragasztottad már?
Elég erős a drótkötél amivel lekötözöd?
Vagy szerencsétlen azt is szaggatja.
koszpeko
@durbincs: Mi van kis homika?
Ideges vagy?
Tán nem kaptál minivirslit?
Vegyél egy műbrokit.
Gondolom Romániában is van ilyen.
De ha nincs gyűjtést rendezek rá neked és kiküldöm a tákolt kunyhódba.
koszpeko
@durbincs: Ne is álmodj az én buzogányomról kis köcsög.
Mondtam már, hogy én a nőket szeretem.
Te neked ahogy elnézem mindegy.
Már a legyet is kergeted letolt gatyával.
mariaberta
ÉS Simicska nélkül Orbán még politikus sem lett volna. Különösen nem miniszterelnök!
mariaberta
@durbincs: Én fentebb nem menüről írtam, talán adna némi magyarázatot,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.