Budapestnek Párizsra, Bécsre vagy éppen Berlinre kellene hasonlítani, Gyurcsány Ferenc szerint. A DK elnöke szerint ugyanis nem a merényletek határoznak meg egy várost. Azt mondta: ő a támadások ellenére is odavan ezekért a helyekért, és imádná ha Budapest olyan lenne mint Bécs. Nyugalom és kiszámíthatóság jellemzi ma Európa nagyvárosait – Gyurcsány Ferenc erről beszélt csütörtökön a Kossuth Rádió műsorában. A DK elnöke szerint ha választani lehet, ő Budapestet is olyanná tenné, mint amilyen például ma Párizs vagy éppen Bécs. Párizsban élt a 85 éves Mireille Knoll, akit pénteken a gyanú szerint brutálisan meggyilkoltak. A idős asszony részben megégett, késszúrásokkal teli holttestét az ágyán találták meg. A szintén franciaországi Carcassonban múlt héten egy marokkói származású merénylő gyilkolt. A férfi először autót lopott, amelynek sofőrjét lelőtte, ezután egy szupermarket felé tartva egy csapat rendőrre is tüzet nyitott. Az ámokfutást a bevásárlóközpontban folytatta, ahol...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gondolom, a közrádió szépen kiforgatja Gyurcsány mondatainak gondolatait, vagy nem tudják értelmezni. Nem a gyilkosságokra utalt, hanem az egyéb életőségi, közérzeti, gyűlölet nélküli ország előnyeire, szembe állítva Budapesttel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Mi történt l989. június 16.-án?
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Te miből gondolod hogy az említett városokban nem gyűlölik a migránsokat???Talán csak nem a libsik uralta médiákból??? Ott ugyanúgy cenzúrált a sajtó mint nálunk,csak ellenkező előjellel...Javasolnám,főleg ha beszélsz nyelveket, az említett helyeken beszélgess el az utca emberével!!! érdekes dolgokat fogsz hallani!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:51
Az újratemetés.
És én emlékszem a kivégzés napjára is, mert egy helyen laktam két emberrel, akiknek éppen folyt a pere.
Akkor persze nem tudtam, amit ők már tudtak. Ezért csak később értettem meg azt a napot!

És akkor jön egy párttitkár fia 31 év múlva, és osztja az észt!
Eriksson
@bencemacska: Sose hittem volna, hogy általunk nem ismert emberekkel való történések gyűlöletbe fordulhatnak.
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Nem értem a kérdésedet, mondtam én olyat, hogy gyűlölik, vagy nem gyűlölik a migránsokat?

Egyébként, ha Gyurcsány városokkal kapcsolatos mondataira kérdezel rá, ő sem a bevándorlással kapcsolatban dicsérte a városokat, hanem az általános életminőséggel. A kettő nem ugyanaz.

Nem tudok libsi-uralta médiáról, úgy látom, egy felületről olvasunk.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Azért említettem a médiákat,mert a nyugat-európai médiákban szigorú cenzúra érvényesül...minimum terrorcselekmény kell ahhoz hogy elítélően írjanak az afrikai hordáról...és egy város annyira élhető,amennyire a lakói megélik benne a mindennapokat...ezért írtam hoigy az emberekkel kell beszélgetni...élőben...ezért utálom a sok rasszistázó jogvédőt is...majd akkor dumáljon ,ha mondjuk eltöltött két hónapot egy cigányfertőzött faluban testőrök nélkül...ne akkor legyen nagy a pofája amikor kivonulnak a kamerákkal !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.