Lovas Rozinak két nagy szerelme van: a színészkedés mellett a billentyűket püföli zenekarában, a BEKVART-ban. A mi kis falunk sorozat Erikája 7 éve aktív tagja a „csajozós rockzenekarnak”, és rendszeres szereplői a pesti éjszakának is.

Tudta? A mi kis falunk sztárja egy rockzenekar billentyűse

Fotó: BEKVART / Facebook

A tévéképernyőn és a színházban is bizonyító Lovas Rozi őszintén mesélt a Blikknek a színészet melletti másik karrierjéről.

"Még a kaposvári egyetemi éveink alatt alapítottuk a Bánfalvi Eszter Kvartettet, és azóta is nagyon lelkesen játszunk a közönségnek. Nem mondanám, hogy ez egy hobbizenekar, mert mindannyian nagy figyelmet szentelünk a próbákra és a koncertekre. Másrészt viszont borzasztó nehéz összehozni a közös zenélést, hiszen 8 embert beterelni egy próbaterembe úgy, hogy a zenekar mellett mindenkinek másik foglalkozása is van, nem könnyű, de alkalmazkodunk egymáshoz" – mosolygott a színésznő, aki a bandában egy ideje egyedüli nőkét gondoskodik arról, hogy egyetlen hang se menjen félre a billentyűkön.

Az évek alatt már hozzászokott a férfitársasághoz, és bevallotta: egyáltalán nem okoz számára gondot, ha olykor neki kell rendet tenni a zenekarban. Soha nem érzi hátránynak, hogy ő az egyedüli hölgy a BEKVART nevű bandában.

"Világéletemben mindig is sok fiú barátom volt, nagyon jól megértettük egymást. Jó ideje én vagyok az egyedüli lány a zenekarban, de ez soha nem okozott problémát. Nagyon jól bánnak velem a srácok, rengeteget nevetünk, nőként maximális tiszteletet és segítséget kapok tőlük! Persze néha meggyűlik a bajom a hét fiúval, de mindent meg szoktunk oldani" – mondta Rozi a Vasárnapi Blikknek.

Imádom őket, és azt, hogy velük zenélhetek. Így az sem véletlen, hogy nemrég meg is jelent az első klipünk és nagylemezünk, ami méltó bizonyítéka annak, hogy nem csupán egy egyszerű szabadidő-eltöltésről van szó, hanem igenis komolyan vesszük a zenélést. Már amennyire a csajozós rockot komolyan lehet venni – nevetett a Randóti Színház művésznője, akit egy ideig valószínűleg csak színpadon láthat a közönség, mivel a tévésorozat szünetel.

Lovas Rozi szenvedélyesen szeret utazni, de munkája mellett kevés ideje jut rá. Amikor azonban csak teheti, útnak indul. – "Terveim közt jelenleg a Route 66 azaz, az Egyesült Államokat átszelő 66-os út végigjárása szerepel. Megígértem a barátnőmnek, hogy 30. születésnapja alkalmából elutazunk és keresztülhajtunk Amerikán.

(Blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

parasutyo
én még akár 69-est is végigtolnám vele... egye fene, velük. :D
qxy
Igazatok van. " Meg hát. Ha messze lakik?? akkor többbbször is
qxy
Amúgy remek alakítás az egész banda Le a kalappal. Nekem tetszik az egész gárda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.