Nálunk a húsos és a húsmentes fasírtok egyaránt nagy kedvencek. Most egy gyors, olajmentes változatot mutatok brokkoliból és sárgarépából. A massza sűrítésére burgonyapelyhet használtam, ezt természetesen helyettesíthetitek zsemlemorzsával. Kínálhatjátok köretként, mártogatóssal akár komplett vacsoraként, de salátalevelekkel, mozzarellával és sonkaszeletekkel finom szendvics is készülhet belőle.

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.