Szabó Eszti Instagram oldalán osztotta meg  legújabb, szexi fotósorozatát, ám nem a lájkgyűjtés volt vele a célja, hanem egy nemes cél érdekében tette mindezt. "Megmutatni magam nem cél, inkább eszköz" – árulta el Eszti.

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,

A Megasztár felfedezettje a fotó melletti leírásban fejtette ki, hogy csak azért osztja meg a szexi képeket, mert azokra sokkal többen felfigyelnek, így több követőjének eljuttathatja fontos üzenetét

– írta meg a Blikk.

Az üzenet pedig nem más, mint hogy érdemes keverék kutyákat is örökbe fogadni a menhelyekről, mert gyakran tovább élnek, mint fajtiszta társaik, sőt, képezhetőbbek is.

Biztos, hogy több hasonló képem lesz még fent annak ellenére, hogy megmutatni magam nem cél, inkább eszköz. A közösségi oldalakon ma a test az, ami a legnagyobb érdeklődésre tart számot, így egyszerűen ez a legjobb módszer, egyfajta valuta arra, ha egy fontos üzenetet szeretnék továbbítani a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Így sokkal többen megnézik, megosztják a fotókat, és remélhetőleg az, amit alájuk írok, szintén eljut néhány emberhez.

Ha a villantás az ára egy-egy fontos gondolat népszerűsítésének, akkor legyen

– mondta el a Blikknek a promóció történetét az énekesnő.

A szexi képek mellé Eszti azt írta:

Mivel az ilyen képek mindig sokszor annyi figyelmet kapnak, mint a nem ilyenek, ezért itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire menő dolog keverék kutyát örökbefogadni. A keverékek sokszor egészségesebbek, képezhetőbbek és hosszabb életűek, mivel mentesek a beltenyésztés ártalmaitól. Ez nem azt jelenti, hogy a fajtatiszta állatokkal bármi baj lenne, de azt mindenképpen, hogy ha keverék kutyát szeretnél, akkor egyszerűbb a dolgod, mint gondolnád.A menhelyről örökbefogadható állatokat ivartalanítva, oltva, chipezve és parazitamentesítve adják ki egy jelképes összegért, hogy aztán ezek a kis cuki állatok egész életükben a legjobb fej barátaid legyenek. Van már olyan állatotthon is, aminek a honlapján virtuális örökbefogadás is lehetséges azok számára , akiknek ebben a pillanatban nincs elég helye, vagy ideje arra, hogy gondoskodjanak egy segítségre szoruló állatról.

Nekünk egyébként mindig keverék kutyánk volt, és a legjobb, hogy mindegyiket ugyanúgy hívták, mert nagyapám nem volt hajlandó megjegyezni újabb nevet a Blökin kívül.:-) Amikor már tényleg muszáj volt egy új nevet kitalálni, akkor egy foltosat elnevezett Gorbacsovnak, akit később ugyanúgy Blökinek hívott.

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miből lesz a cserebogár? De írhattam volna az évek múlva beérő, kivénülni kezdődő celebet is.
De, ezek a mellek legalább, idősödő celebtársaival ellentétben, legalább nem nájlonból vannak vagy még nem lógnak. Aranyos, de rohamléptekkel zárkózik a csaj az élvonalhoz.
parasutyo
igen, ez szememnek kellemes üde látvány... rögvest elnyammognák rajta, kb 3 napig, mer ugye a csodák addig tartanak! :D mert nem egy bódy szilvi, még... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.