Janza Kata nem csak legutóbbi szerelmével fut össze a színpadon. Szerényi László és Pintér Tibor is állandó partnere a 45 éves színésznőnek.

Egyszerre három exével fog szerepelni az Elfújta a szél című musicalben. A történetben Kata alakítja a prostituált Belle Watlinget, a darab férfi főszerepét kettős szereposztásban Kata előző párja,

Szerényi László játsza. Első férje, Pintér Tibor pedig Jonas Wilkersont fogja alakítani, de mellettük Pesák is feltűnik kisebb szerepben a darab első felében.

A napokban derült ki, hogy Janza Kata szakított a 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádámmal. Janza azzal indokolta a szakítást, hogy Ádámmal életük különböző szakaszaiban járnak és ez eltávolította őket egymástól, azonban most úgy tűnik, hogy továbbra is együtt kell dolgozniuk.

A Bors megkérdezte Pintér Tibort, hogy mit szól ehhez a helyzethez: „Mindig is jó volt a kapcsolatunk a házasságunk után, nemcsak a nagylányunk, Janka miatt, hanem mert mindig is hittem, hogy minket barátoknak teremtettek. Soha nem szóltam bele a magánéletébe, egy volt mindig is a fontos:

nem szeretném, hogy boldogtalan legyen. A volt párjaival kifejezetten jó kapcsolatot ápolok, a múlt héten pont együtt buliztunk Szerényi Lacival, de Ádámmal is a legnagyobb szeretetben tudjuk köszönteni egymást”

– nyilatkozta a színész.

Címlapkép: Facebook/Janza Kata Hivatalos Oldala

(Bors)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az exeivel, hogy lesz a megosztás a színpadi szereplés után? Vetés-forgatás együtt vagy külön-külön lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
A színházban már csak így van ez,...
advocat
Ez zavar valakit? Mit nyújt a színpadon. A többi - mint minden ilyen esetben - magánügy. Ha nekik így jó!
Málna
Intelligens emberek. Sokan tanulhatnának tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.