Hódi Pamela, Berki Krisztián exe, szerda reggel a Mokka vendége volt. A műsorvezetők arról kérdezték Pamelát, miszerint a bíróságon küzdenek Berki Krisztiánnal kislányuk felügyeleti jogáért.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Pamela a műsorban elmondta, ez nem egy olyan nagy dolog, hiszen a legtöbb válásnál előfordul, hogy a szülők bírósághoz fordulnak.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Elmondta, ő biztosítja, hogy Natika nagyon sok időt tölthessen az édesapjával. És lányának nagyon jó a kapcsolata is az apjával.

Arra a kérdésre, hogy kommunikálnak-e Krisztiánnal, Pamela azt felelte, hogy mivel Krisztán által le van tiltva a telefonszáma, így nagyon nehéz vele beszélni.

És már nem akar sem az asszisztensén, sem Mazsin keresztül a kislányával kapcsolatos dolgokról beszélni, hiszen az Pamela szerint csak rá és Berkire tartozik.

Így például, ha felmerül, hogy óvoda után menjen-e iskolába, vagy maradjon még, azt nem idegenekkel beszéli majd meg.

Bár, ahogy mondta, Mazsi nem idegen a számára, ismeri, beszélt vele vagy háromszor, de neki ahogy akár Krisztián asszisztense, és ő is senki egy ilyen témával kapcsolatban, ami a saját lányáról szól.

Ezt meg is mondtam neki: te egy senki vagy

- szögezte le a Pamela a műsorban.

Forrás: Blikk, Tv2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bogar1938
@justhpeter: Szteem egy büdös szájú szaros seggű ringyó. D
nezelodo
Igaz, a válás az esetek többségében nem egy ünnepi fáklyásmenet, de az emberek többsége nem is hirdeti a közösségi oldalakon és nem csinál belőle celeb sikersztorit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.