Az MSZP elnöksége lemondott, a párt vezetését a frakcióvezető és néhány más munkatárs veszi át. Kovács László a Független Hírügynökségnek a párt megújításáról és a vidékről beszélt.   Kovács László volt pártelnök, korábbi uniós biztos a FüHü-nek a párt jövőjéről azt mondta: “Csalódott vagyok, jobb eredményre számítottam, s alaposabb elemzést kell majd végezni arról, mi …

Forrás: fuhu.hu
Feltöltő: TASzSz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Akkor előbb le kell bontani, majd SZOCDEM alapokról építkezni újra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Szerény véleményem szerint aki bármelyik ellenzéki pártban vezetőségben volt..és összehozta ezt a méretes zakót...erkölcsi kötelessége eltakarodni a közéletből!!!és jobban járna az ellenzéknek csúfolt gittegylet ha egy teljesen új pártot alakítanának,karizmatikus vezetővel!!!Vissza lehet keresni,amikor Karácsony neve először felmerült,megírtam hogy öngól!!!Lehet lottóznom kéne???Vagy tud valaki ellenzéki oldalon mondani valakit,akire a választók többsége nyugodtan rábólintana???Mert én hiába töröm a fejem,senki nem ugrik be!!!Most itt majd egy-két hónapig elrágódtok az okokat keresve,pedig ti magatok vagytok azok!!!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ne aggódj nagyokos, majd megoldják. Te csak azzal törődj hogy kapard az alagutat orbánnak.
Pálinkás Pál
@Sámannus: de nagy tévedésben vagy te...leszarom orbánt...és tegnap óta az ellenzéket is...
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ja, Aki szarik eszik is. Te termeled az aranypaszulyt biztosan, olyan tehetséges vagy.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Nem...csak én nem függök semmilyen párttól...munkáltatótól...ezért talán szabadabban elmondhatom a véleményem...nem tudnak érte kirúgni..kapisgálod???
Sámannus
pálinkás pál: Nekem Karácsony Gergely!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.