Görög Zita Tunézián pihen éppen, ahol a pocakját is megvillantotta.

Nahát, milyen szépen gömbölyödik Görög Zita hasa!

Fotó: TV2

Március elején derült ki, hogy Görög Zita gyermeket vár szerelmétől, a focista Laczkó Zsolttól. Azóta az is kiderült, hogy Zita nem viseli valami jól a terhességet, de igyekszik minél többet pihenni. Éppen ezért most időt szakított egy kis utazásra, méghozzá Tunéziába repült.

A post shared by Görög Zita (@gorogzita) on

A képről kiderül, hogy Zita a lányával ment az afrikai országba, méghozzá a #csajoskiruccanás hashtaget használta a fotóhoz. Már Tunéziából is posztolt, méghozzá fürdőruhában, így megvillant gömbölyödő pocakja is.

(via nlcafe.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem viseli jól a terhességet és pihenni akar? Ezért egészen Tunéziáig kellett menni? Itthon nem tud pihenni? Biztos zavarják a szomszédok.
De az is egy lehetőség, hogy csak régen szerepelt a médiában. És ez a valószinübb..
interceptor
Először: a pocakjából nem látszik semmi!
Másodszor: ez egy ócska, kattintásvadász álhír, gagyi önreklám!
Harmadszor: Józsi bácsi gumicsizmájának a sarka Bivalyapostagon lószaros lett, meg fáj a válla!

A két információ ugyan az a kategória és egyenértékűek!
Eladott Ország
Az előző "házassága" is csak néhány hónapig tartott, ami komolytalanságra és súlyos önismeret hiányára vall. Aki folyamatosan kapcsolatból-kapcsolatba ugrál, annál nagyon nem stimmel valami. Szórakoznia persze szabad, de kár lejáratnia magát a nagyérdemű előtt a tiszavirág-életű kapcsolataival. Akkor kiheverte már Havas Henrik taperolását. Seres Attika koreográfus az élettársa volt pár évig, tőle született 2007-ben a fia, 2008-ban a lánya.
Koltay Tamással egy egzotikus szigeten eljátszott kamu esküvősdi 1,5 éve nem házasság volt, csak rongyrázás. Utána hamarosan szétköltöztek, még válni sem kellett, nem volt házasság, amit fel kellett volna bontani. Érvényes házasságot csak itthon, anyakönyvvezető előtt lehet kötni. A többi egy egzotikus pálmafás szigeten, havas hegycsúcs kápolnájában, tengerparti homokban mezítláb, naplementében csak cicoma. Érvénytelen. Győzikének és Bejjának is volt már ilyen esküvője 6 is az elmúlt években és biztos lesz is még. Szumma-szummárum" nagy a nuna művelése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.