Jakupcsek Gabriella érkezhet a Frizbi jelenlegi műsorsávjába.

Az Esti Frizbi műsorvezetőjéről a Bors írta meg szerdán, hogy távozik a csatornától, majd Hajdú a saját Facebook-oldalán is megerősítette ezt.

Az se baj, ha nem lesz képernyőn, Hajdú Péter üzletközpontot épít

A döntés hátterében az áll, hogy a vezérigazgató, Németh S. Szilárd nem hosszabbítja meg Hajdú nemsokára lejáró szerződését, ám ez nem jelenti azt, hogy vasár­nap este nagyágyú nélkül maradna a csatorna.

A Blikk in­formációi szerint ugyanis Jakupcsek Gabriella műsora – amelynek részleteiről már javában tárgyalnak – valószínűleg épp abban a műsorsávba­n kerül majd képernyőre, amelyből az Esti Frizbi kiesik.

Nyilvánvalóan az élet nem áll meg, a Tükörhegyen építünk bevásárlóközpontot, ott van az egészségközpont, van éttermem, nemsokára indul a Miskolci Sörfesztivál, így akkor sem történik semmi, ha egy ideig most nem vagyok képernyőn. Elmehetek pihenni is

– nyilatkozta a Blikk kérdésére Hajdú Péter, aki éppen a Frizbi következő két adását vette fel. A műsorvezetőn nem látszott, hogy megviselnék a történtek.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Horizont: minden a pénzről szól, legfeljebb igyekszik nem mutatni, mennyire remeg érte...ha nem érdekelné a pénz, akkor a Karibi világban lenne egy állandó lakása, és élné a gazdagok sanyarú életét..

most inkább a szarevés következik..
wagabund
@nem tibi: dörgölődzés kérdése...mert ő is tudja, hogy amit szabad a Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek...tehát nem akar a kisökrök táborába tartozni...a kangli cukornak is az a titka, hogy szopni kell tudni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.