„Szeretném, és jogom is van ahhoz, hogy előmozdítsam, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, amely (…) megfelelő” – ezt tegnap a holland zöldpárti európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini jelentette be dühödt hangon. Ő készített jelentést Magyarországról. Én nem szoktam jelentéseket készíteni, nem tűnik túl tisztességes dolognak, de ez legyen a brüsszeli politika „diszkrét bája”. De mégis: … HOLLANDIA FOGLALKOZZON A SAJTKÉSZÍTÉSSEL! „Szeretném, és jogom is van ahhoz, hogy előmozdítsam, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, amely (…) megfelelő” – ezt tegnap a holland zöldpárti európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini jelentette be dühödt hangon. Ő készített jelentést Magyarországról. Én nem szoktam jelentéseket készíteni, nem tűnik túl tisztességes dolognak, de ez legyen a brüsszeli politika „diszkrét bája”. De mégis: mi a túró köze van egy holland képviselőnek hozzánk? Az Európai Unió közösségnek lett kitalálva, nem arra, hogy bárki diktáljon...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi meg továbbra is foglalkozunk a korrupcióval, a demokrácia leépítésével.
Esetleg birka tenyésztéssel kellene foglalkozni, abban jók vagyunk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
@durbincs: mert diktálni Orbánisztánban a Csúti Maradónának, a ducenak szabad! Ugyan úgy mint listázni, embereket politikai nézetük, bőr szinūk, vallásuk szerint megkülönböztetni. Azaz mégsem, ehez senkinek nincs joga! Ezért kell megállítani Orbánt, mert a vége az lesz mint Olaszországnak Mussolinivel és Németországnak Hitlerrel. Ne merészeld eltagadni a tényt, hogy a fasizmus 3 szempontja szerinti listázás, gyűlöletkeltés, törvénykezés nem indult el hazánkban!
Ezt leírni is szörnyű rendszerváltás után 28 évvel Magyarországon.
Nessy
Mi meg továbbra is foglalkozunk a korrupcióval, a demokrácia leépítésével.
Esetleg birka tenyésztéssel kellene foglalkozni, abban jók vagyunk!
Csizmás Kond
...lukasfejű félkegyelmű ejróskurvák.
Egy légkondicionált hotelszobában két önkielégítés között megírják a drog és ajzószerek által kisoványított agytekervényeik által produkált hülyeségeiket...
magyarbakancs
@Shikari: Te egy idióta vagy!
Mindenki soros bérenc,sorosista ki nem szavazott a Fideszre?
Csizmás Kond
@Shikari: ...szerintem már soros sem fizet...és most ezért rúgkapálnak...
advocat
Pesti micsoda! A hollandoknak még a sajtkészítés is jobban megy! Egyébként az unió nem diktál, csak vannak dolgok, amiket a tagoknak - ha már felvették őket - illik betartani. Pl. nem pukizunk ebéd közben. Sem.
magyarbakancs
@Shikari: Amit Ön ,te képviseltek evvel a sorosozásal az maga az elme baj.
magyarbakancs
@Shikari: minden kormány ellen jogom van tüntetni ,és jogom van kifejezni a véleményemet.
Ez a kormány tolvaj,hazug
ibn Said
"HOLLANDIA FOGLALKOZZON A SAJTKÉSZÍTÉSSEL! "
Ok!, De Magyarok akkor csinálni mit!? Gondol azt amihez érteni... lopni, csalni, hazudni népnek.
koszpeko
@durbincs: Visszatértek a kérdőjelek???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.