Folytatódik a balhé a két műsorvezető, Baukó Éva és Berki Krisztián között. Miután Berki Krisztián elárulta, hogy valóban fent van egy népszerű randi-applikáción, a Tinderen, és Mazsi is kifejtette, hogy mit gondol erről, Baukó Éva is elmondta a saját véleményét minderről közösségi oldalán. Azt írta, hogy szerinte "Mazsi számára a hírnév és a Zs-kategóriás celebség fontosabb, mint hogy normális kapcsolatban éljen, így inkább lenyeli hogy párja tinderezik".

"Ez egy büdös nagy hazugság" – Keményen nekiment Mazsinak Baukó Éva – Berki után most párjának szólt be

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Baukó Éva még múlt héten buktatta le Berkit, hogy noha a műsorvezető szerelmes, és együtt is él új párjával, Mazsival, ennek ellenére még mindig fent van az egyik legnépszerűbb párkereső telefonos applikáción, a Tinderen. Berki sokáig nem szólalt meg az ügyben, majd végül a Blikknek bevallotta, hogy valóban fent van a Tinderen.

A tévés a lapnak azt mondta, hogy bár fent van a Tinderen, de nem azért, amire sokan gondolhatnak.

Készítettünk egy cikket a saját hírportálomra, ezért regisztráltam a társkeresőre. Nem töröltem le magam, mert teljesen mindegy, hogy fenn vagyok-e, olyan ez számomra, mint az iwiw

Katona Renáta (@mazsirenata) által megosztott bejegyzés,

Az ügyben megszólalt új szerelme, Mazsi is, aki azt mondta a lapnak, hogy nem bánja, hogy Berki nem törölte magát a társkeresőről, mert megbíznak egymásban.

A Blikknek azt mondta:

Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni. Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen

A cikkek megjelenése után Baukó Éva Facebook-oldalán azonnal reagált a nyilatkozatokra és keményen beszólt Berki mellett párjának, Mazsinak is.

Közösségi oldalán azt írta:

Tinder! A magánvéleményem az, hogy ez egy büdös nagy hazugság ismét! Berkin már nem is csodálkoznék, mert tudjuk, hogy zsigerből űzi ezt a műfajt, ezért első pillanatban inkább újdonsült barátnőjét – új celeb-Mazsit sajnálnà meg az ember. De tudjátok mi az én magánvéleményem? A magánvéleményem az, hogy ha jól megfigyelitek Mazsi nyilatkozatát és elgondolkodtok azon, hogy ez a nő ennyire buta lehet -e , akkor valójában be kell látni, hogy Mazsi már valószínűleg választott! Számára a hírnév és a Zs-kategóriás celebség , fontosabb lehet annál, hogy normális kapcsolatban éljen, inkább lenyeli hogy párja tinderezik, és elhiteti saját magával , hogy ez olyan mint az iWiW, csak azért , hogy  "sikátor-dicsfénye” megmaradjon!

Hozzáteszi:

Kedves Mazsi! Azért ugye tudod, hogy a Tinder egy társkereső oldal és nem olyan mint a JÓFOGÁS?????? Én meg azt mondom, ha a Tinder olyan lenne mint az iWiW , akkor bizony a félredugás sem számítana megcsalásnak! (Még egyszer mondom ez mind az én magánvéleményem)

Fotó: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Napi ribi 1. 2018.04 18.
Jujjjj! Már megint vihar a biliben.Bakker,ezek mindent megtesznek,hogy bármilyen újságba bekerüljenek.Azt mondja,Berki új párja mindent megtesz,hogy zs kategóriás celeb lehessen.Azt hiszi ez a lelakott ribi,hogy ő több?Még a fogalommal sincs tisztába,mert a celeb az,aki a maga erejéből nem lett senki..
Dr plágium
@csipetke: Éva meg kifeküdte esetleg szopizta a celebséget :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.