A Magyar Televízió egykori bemondói már rég nem szerepelnek rendszeresen a televízióban, ezért rikábban is lehet velük újra találkozni. Nagy Sándor ezért is megörült, amikor vasárnap a nézőközönség soraiban felfedezte Kudlik Júliát.

Nagy Sándor musical- és operett színés nagyon megörült, amikor Kudlik Júlával és Szvorák Katalinnal tudodtt egy közösképet készíteni, amit meg is osztott a Facebook-oldalán. 

Kudlik Júlia több mint tíz éve visszavonult, már csak ritkán szerepel a tévében, nem is néz televíziót, ugyanakkor a közönséggel nem szakadt meg a kapcsolata, csak átalakult. Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekessel járja az országot és a magyarlakta területeket. (Ő nyerte meg 1981-ben a Röpülj, páva! című műsort, amit Kudlik Júlia Antal Imrével vezetett.) Míg ő énekel, az egykori bemondónő prózával szórakoztatja a közönséget, és egy élmény számára, hogy láthatja a reakciójukat, a kapcsolatuk így már nem egyoldalú, hanem interaktív.

Címlapkép: Facebook/Nagy Sándor Hivatalos oldala

(Femina)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@JAJMÁR: Jajma'r ne emlegesd! Valoszinu most megjohetett a menzesze hogy nem tud pucsitani... A francnak se hianyzik,...:o((((

kudlik nalam maximalisan kiirta magat a TV tortenetebol, mikor Antal Imret teljesen elhagyta, nem kereste, nem segitette, de meg csak telefonon sem hivta fol. Pedig ha Antal nem veszi be a Szeszelyes Evszakokba, meg mas szorakoztato musorokba, maradhatott volna csak szimpla kis bemondo csaj a placcon, egy a husz kozul...
A TV bemondok nagyasszonya pedig Takacs Marika, ( es me'g: Lenard Judit, Tamasi Eszter, Hodos Judit)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
@lópicigáspár: melegíti a hasát. Ő így szereti
mariaberta
Az én szimpátiámat már nem érdekli, mint ahogy nem érdekli kedvenc pártja sem. Ha 72, hát Istenem ! Megírta Jókai, el kell olvasni Mit jelent, ha "MIRE MEGVÉNÜLÜNK"
mariaberta
És ki is az a Kudlik Júlia? Egy volt Tv bemondó. Az olyan nagy dolog? Bemondó volt még néhány, sokkal jobbak mint Julcsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.