A két celeb között dúló háború múlt héten, a Fem3 Café élő adásában kezdődött, majd a színfalak mögött folytatódott.

Baukó Éva több videót is megosztott, amiben azt állította, hogy Berki Krisztián többször megfenyegette, korábban pedig szexuális ajánlatot is tett neki.

Baukónál az verte ki a biztosítékot, hogy Berki szerint ittasan jelent meg a munkahelyén. Baukó vizeletvizsgálattal bizonyította az igazát és elmondta, rágalmazásért beperli kollégáját.

A feljelentést azonban ő sem ússza meg. Berki Krisztián ügyvédje már meg is tette a szükséges lépéseket. A vád azonban nem rágalmazás.

„Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen.

ördög vagy angyal ..... Ellenségkép Régóta figyelem az embereket. Köztük magamat is és észre kellett vennem, hogy van valami, ami végig kísér minket az emberiség történetén. Királyok, vezérek jöttek, mentek, társadalmi rendszerek sorra változtak, kormányok buktak meg és kerültek hatalomra, volt öröm és bánat, nyomor és gazdagság, de egy kép mindig ott lebegett a fejünk felett..... Az ellenségkép. Úgy tűnik, hogy ez a kis szócska az emberiség éltető eleme. Nem tudunk nélküle létezni. És ha nagy ritkán össze is tépjük a képet, hamarosan újra megfesti a harag és az irigység. Nyomban vitatkoznunk, pereskednünk, háborúznunk kell. Elvenni a másét, csakhogy nekünk több legyen, vagy csak azért, hogy nekik ne legyen. Nemhogy nem tudunk örülni mások boldogságának, de egyenesen bosszant. És a romlás ereje egyre csak erősödik. A tisztelet helyét átvette az ellenségképre való igény. pl: (média, televíziózás) Azt látom, hogy sok embernek muszáj valakit, vagy valakiket utálni, gyűlölni, pl: (engem a berki-t) még akkor is, ha nem is ismer vagy az okát nem is tudja. Ez élteti őket, ettől érzik, hogy léteznek. De mi minden bajunkért, problémánkért másokat hibáztatunk. Minden és mindenki hibás, csak mi vagyunk vétlenek. Saját sorsunkért sem vállaljuk a felelősséget, mert nem akarunk és nem merünk szembenézni önnön magunkkal, mert kiderülne, hogy mindenről mi tehetünk. “Annyi bánat van a világon, rengeteg bajt, problémát hoz az élet, s mi meg tetézzük azzal, amit egymásnak okozunk. Pedig mindenki mindenkiért felelős, ez az egyetlen elfogadható álláspont. Ráadásul bizonytalanok és befolyásolhatóak vagyunk..... Én nem bánom, ha maradok ellenségkép számotokra de Te magadon változtass[!] a berki #rodeo #arc #aberkilife #aberkistyle #aberkik #aberki

a berki

Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát.

Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban” – nyilatkozta a Blikknek dr. Szilágyi Roland.

Címlapkép: Instagram/baukoeva

(Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Megint egy hamis cím. - Az ügyvédi rafináltság netovábbja viszont ül... - ismeretlen ellen tettek feljelentést. Ez magában egy újabb sértés lehet Baukónak: ismeretlennek titulálni.
colibri
Csak nyírja ki nyugodtan egymást a két senki. Minél előbb, annál jobb.
lusta
@colibri: Ez a mai magyar valóság. A nagy senkikből lassan nagy valakik lesznek.
Eladott Ország
Valahányszor Berki Krisztián vagy Baukó Éva valahol felbukkan, pontosan ennek az elállatiasodásnak a levegője töröl képen. Az az életmód, az a nyelv és az az értékrend pedig, amit a Berki-féle Tv2 képvisel, tökéletes eszköze a népbutításnak. Abba ritkán, vagy soha nem fér bele Békés Gáspár kockás inges diákolimpikon. Az leginkább a nőket lenéző, eszköznek és tenyészállatnak tekintő, önmagától megrészegült, álruhás Mátyás-királyként ripacsot játszó, érdemi munkát felmutatni képtelen, félművelt pojácák terepe. Hogy ennek az értékrendnek a kultiválása – a piaci folyamatokon túl – ráadásul rengeteg közpénzből történik, és a jövőben még ennél is jóval több közpénzből történik majd, csak járulékos kár. De hol van ez ahhoz képest a visszafordíthatatlan erkölcsi-szellemi romboláshoz képest, ami mentén generációk nőnek fel abban a hitben, hogy a herevasalt ügyeskedés a menő, nem pedig a sapkás, vagy kockásinges teljesítmény. m.blog.hu/ko/kobgyoker/image/berki2.jpg
Az intelligens, művelt embereket eltapossák a tahók, az ügyeskedők, az asztalra letett teljesítmény helyét pedig átveszi a herevasalás szenzációja, az élő adásban letolt gatya, az arcunkba villantott pénzkötegek, vagy a kislányoknak adott szájrapuszi mellbevágó ízléstelensége. A tehetségtelenségre, primitívségre épülő kirakatéletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.