Veiszer Alinda az Alinda című műsort vezette a tévénél, vendégei a művészvilág, a tudomány, a kultúra és a sport ismert és elismert szereplői közül kerültek ki.

"Igazából korrektül intézik az egészet" – Veiszer Alindát is kirúgták a Hír TV-től

Veiszer Alinda. Fotó: YouTube

Még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet

- mondta az Indexnek a műsorvezető.

A lapnak hozzátette:

egy kicsit azért meglepődött, mert az Alinda nézettsége folyamatosan nőtt, ekkora sikert kultúrában még sehol nem tudtam elérni. De gazdasági okokra hivatkozva május végével távoznia kell a csatornától, addig megy még a műsora.

Elbocsátották még a csatornától M. Kiss Csabát, Szöllősi Györgyit, D. Bányász Gergőt és Pataky Enikőt is. Marad viszont Kálmán Olga műsora, és a Szabadfogás is Dévényi Istvánnal – értesült az Index.

A Hír TV kedden adott ki közleményt a múlt héten már előre jelzett létszámcsökkentésről, amit a csatorna a jelenlegi médiapiaci körülményekkel és a hosszú távú, hatékony működés fenntartásával indokolt.

Simicska Lajos a múlt héten zárta be az érdekeltségeibe tartozó médiavállalkozások közül a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót. 

Forrás: Index, femina.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
V.Alinda az ATV-nek nem kell,mert ő minőségi munkát és színvonalat tesz le az asztalra.Ott, ahol az ilyen Hajdú meg Bocskor félék adják az attrakciót,ott neki nincs helye.Máshova hova mehetne? Ugyanez vonatkozik Szöllősi Györgyire is,lezüllik az ország az Echo tv színtjére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
őt nem kellett volna,szerettem a műsorait
Istvántóth
Alindát nem kell félteni mert ő az egyik akit nem fog meghatni ez az elbocsájtás .
Örömmel fogadják majd .
emerencia
@Ludmilla: Én is szerettem nézni Alinda műsorait és remélem, hogy talál magának máshol helyet.

Ami a legjobban elkeserít az az, hogy úgy néz ki, a Panaszkönyvnek is vége. :-(
lampa laz
Hol van az ellenzék? Vége a választásnak, már nem érdekli őket, h nem marad média amelyik képviselhetné az ő véleményüket is. Ezt is elveszítik mint a választásokat. Nem hiszem el, h ezen az oldalon nincs olyan gazdag v több gazdag vállalkozó akiknek ne lenne rá pénze, és érdeke is,h megmentse, működtesse azt. Kell a hiteles tájékoztatás mert másképp tényleg világvége lesz ebben az országban, ha csak a kormány propagandáját hallhatjuk, olvashatjuk.
png
Magyarországon már évek óta nincs olyan, hogy "kultúra".
Még Kádár alatt is virágzott a kultúra, mert az volt az alternatív - igaz - valóság kifejező ereje.
De Orbán alatt a kultúra is elhalt.
Kultúr-közmunkások vannak, akik csak morzsát ejtenek, és a rendszer kiszolgálóiként a nép elbutításán, lelkivilágának kiüresítésén munkálkodnak.

Naponta hallok fiatalokat beszélni egymásközt, vérprimitíven - Pösti gyerekekként, tájszólással (!?) vérprimitíven, butaságokról, a semmiről beszélni.
Istvántóth
@lampa laz: Nem én vagyok aki meg tudná menteni a lapot ,tévét rádiót ,sajnos .
Az ég világon semmit nem tudok tenni értük ,az elmúlt 30 évben nem loptam nem csaltam ,
sem szerencsém sem tehetségem nem volt a meggazdagodáshoz ,úgyhogy szerintem
a megoldást ne itt a propelleren keresd ,bár nemtudhatni .
png
A tudomány meg technokratikus haszonkulcsos célirányos bullshit, mint a fasizmusban.
Edmond Dantes
V.Alinda az ATV-nek nem kell,mert ő minőségi munkát és színvonalat tesz le az asztalra.Ott, ahol az ilyen Hajdú meg Bocskor félék adják az attrakciót,ott neki nincs helye.Máshova hova mehetne? Ugyanez vonatkozik Szöllősi Györgyire is,lezüllik az ország az Echo tv színtjére.
justhpeter
Veiszer Alinda jelentette a kultúrát. Most erre nincs szükség.
lampa laz
@Istvántóth: Bocsi, én nem Neked vagy az itt kommentelőknek címeztem a hirtelen dühömet. Csak végtelenül elszomorít, h egy olyan csatorna üresedik k, olyan újság szűnik meg ahonnan az utóbbi pár évben hiteles tájékoztatást kaphattunk és nem agymosást. Az ellenzék meg azon nyavalyog, h nekik nincs médiájuk, akkor miért engednek el olyan lehetőséget amit a maguk hasznára fordíthatnának. Számukra ismeretlen összefogással most tehetnének önmagukért és értünk is valamit, ha már a választáson becsődöltek. Az ő táborukra vagy másként gondolkodó anyagiakban tehetős vállalkozó(k)rá gondoltam.

Alindát különösen sajnálom, inkább Puzsér műsorát szüntették volna meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.