Nem csak Katalin hercegné vár gyermeket. Egy évvel ezelőtt ment hozzá James Matthewshoz Pippa Middleton, és most úgy tűnik, máris bővül a család. A hírek szerint ugyanis első gyermekét várja. Pippa állítólag már a testvérével is közölte a hírt, Katalin hercegné pedig...

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
marhaság Pippa-nak semmi köze a királyi családhoz!!! =))
Commenter
@RonaGyuri: csak annyiban van köze hozzá, hogy Katalin hercegné húga, Vilmos herceg sógornője...kb. ennyi a kisebbik Middleton lány.Ettől ő még nem kapott hercegnői, királyi rangot, hanem csak Mrs. Matthews, vagy Ms. Middleton. Apropó ezek a Middleton-lányok csak szülnek, szülnek! Orbánnak nem akarnak esetleg szülni?!
RonaGyuri
@Commenter: bocsika ez mind igaz, de semmi köze a királyi családhoz, mert a királyi család az egy fogalom GB-ben, mely államigazgatási értelemben is definiáltatott!
Commenter
@RonaGyuri: így is van, igazad van A királyság ott alkotmányos monarchia, és ehhez, a leginkább a nővéréről, majd az évszázad esküvőjén a hátsójáról elhíresült Pippának ehhez tényleg semmi köze. Katalinnak majd lesz, házassága révén, ha Vilmos kerül trónra valamikor.
Nagy kedvencem ez a királyi esküvőt parodizáló kis klip:

www.youtube.com/watch?v=I4mf5yqn1aw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.