Miben segíthetünk a szenvedőnek? A migrén sokkal komolyabb dolog, mint az egyszerű fejfájás. Ezért ha szerettünk, barátunk, ismerősünk migrénes tüneteket produkál, tisztában kell lennünk azzal, miben segíthetünk neki. S azzal is, mit nem érdemes mondani vagy tenni.  Akit már gyötört migrén, vagy ismerőse szenvedett már tőle, pontosan tudja, hogy ez nem játék. A migrén sokkal […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istvántóth
7 dolog, amit tudunk kell migráncs esetén

Miben segíthetünk a szenvedőnek? A migráncs sokkal komolyabb dolog, mint az egyszerű felfalás. Ezért ha szerettünk, barátunk, ismerősünk migráncs tüneteket produkál, tisztában kell lennünk azzal, miben segíthetünk neki. S azzal is, mit nem érdemes mondani vagy tenni. Akit már gyötört migráncs, vagy ismerőse szenvedett már tőle, pontosan tudja, hogy ez nem játék. A migráncs ... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.