Az idén harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon a Nemzet Szépe szépségversenyt. A magyar alapítású nemzetközi szépségverseny egyedülálló módon az adott nemzet értékeit társítja a külső- és belső szépséghez.

A versenyszabályzat értelmében nem jelentkezhetnek a versenyre szépészeti, plasztikai műtéten átesett, vagy tetovált lányok, valamint a színpadon nem jelennek meg bikiniben sem.

A cél egy olyan királynő megkoronázása, aki példaként szolgál a fiatal generáció, a társadalom és az egész nemzet számára.

A Nemzet Szépe jelentkezői május 5-én egy szakmai zsűri előtt mutatkoznak be.

Ezen a napon derül ki az is, hogy ki az a 14 szerencsés lány, aki bekerül a 10 napos felkészítőtáborba, esélyt kapva a Nemzet Szépe 2018 cím elnyerésére.

A válogató időpontja: 2018. május 5. szombat 13:00

Helyszín: La Prima Fashion Hotel Budapest (1052 Budapest, Piarista utca 6.)

Az előválogató zsűrijében mások mellett ott lesz Kovács Áron tévés műsorvezető, Gergely Róbert színész, Bus István Playboy főszerkesztő, Kis Gabriella (Nemzet Szépe 2017.), Dr. Özer Nóra (Nemzet Szépe 2016.), Perényi Ádám, valamint Kollatos Fotios is.

Jelentkezni itt lehet:

nemzetszepe.hu/jelentkezes

További információk: nemzetszepe.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Hát én erről edddig lemaradtam. Párttagsági könyv, amolyan narancs színű, gondolom kötelező a honleányoknak ha a nemzeth (nem) szépévé akarnak válni. Kétes dicsőség, kétes hírnév ez. Hajrá nemzetes kisasszonyok, asszonyok!
nevemnick
Besszarábia.
Nemzeti elme nemzette, eme nemtelen eszetlen esetet ...
Equus1
a nemzeti szépségnek nyilván tulipán formájú pinája van. Remélem, Handó Tünci és Hegedűs Zsuzsa is indul
Commenter
@nevemnick: ha ezt veszem alapul, akkor alacsony termetűnek, közepesen tápláltnak, barna, vagy fekete szeműnek, fehér vagy mediterrán bőrűnek, szóval amolyan magyar fajtának kell lenniük a hölgyeknek. Ne legyenek kék vagy zöld szeműek, szőkék vagy vörös hajúak,magasak és nádszál karcsúak, mert az skandináv vagy brit, esetleg német típus, és nagyon nem nemzeti (nacionalista). Biztosan működni fog a vegytiszta népiesch-soviniszta-fasisztoid típusú szelekció! Vallásról meg politikai hovatartozásról már nem is szólok!
Commenter
@Equus1: Hegedűs tyúkkal vagy malaccal fog végigfutni a kifutón? És Handó? A tákolmánnyal. Mondjuk a tákolmányból környezettudatos lépésként varrhatnának nekik ruhát..és kibélelhetnék parlagfűvel meg csalánnal...
nevemnick
@Commenter: most minden vicc nélkül, erre gondoltam, amolyan észak-ural táji hölgyeményekre
:D
Commenter
@nevemnick: kicsi ázsiai beütés azért kell és lehet ugye mert és idézem: "amolyan félázsiaik vagyunk, mi, magyarok"...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr...bicskanyitogató, gondolom mind a nemzet divattervezőnője zoóbkatti ruhakölteményeiben fognak pompázni, vagy a t-né rühellke esküvői ruháját tervező norasa(r)manéban...
staro2
És a nemzeth szépét a nemzeth zsűrije fogja megválasztani.
Equus1
@staro2: és lesz első éjszaka joga harrach péter mélts.-nak, ha neki nem megy, akkor majd jön tömjénzsóti... neki lóval is megy...
human
Leszarom mikor az országot kellene megmenteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.