Fekete Pákó új szerelme egy Makó környéki kis faluban él. A szomszédok nagyon meglepődtek, mikor egy színesbőrű fickóval ment haza.

Bár az ítélet szerint kéthetente találkozhatna a gyerekével, a család ellenállása miatt Pákó már hat éve nem látta kisfiát – számolt be az RTL Klub riportja. Az énekes időközben új életet kezdett, jelenleg egy falusi tanárnővel jár, és elmondása szerint már a családalapítást tervezik.

Az elején nem ment minden simán, elsősorban a helybeliek bizalmatlansága miatt. Az egyik asszony például kihívta rájuk a rendőrséget, mert Pákót migránsnak hitte. A helyzetet gyorsan tisztázták, a rendőrök felismerték a didikirályt, és a szomszédasszony is elnézést kért, majd kapott.

Pákó röhögve mesélte az esetet az RTL-nek, de azért van ebben elgondolkodtató rész is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Te jó ég! Hányadik gyerekét tervezi már ez a gibbon? Már akkor mikor abban a dzsungeles valóság showban szerepet,akkor is azt írták a bulvár újságok,hogy abban az országban ahonnan jött,már alapból 13 gyerek az amiről biztos,hogy az övé,de pont Ő dicsekedett vele,hogy lehet,hogy nem is tud mindről. Itthon is a fene tudja hány balkézről született gyereke van már.Semmi gondom nem lenne a barna bőrű emberekkel,ha a tudása alapján kerülne a köztudatba. Ez az ősember azonban semmit nem tud.Még hangja sincs. megtanult pár 3+1-es dalt(vagy 3+2?) és azt kántálta éjjel nappal.sajnos a média vevő volt rá,így bekerült a köztudatba. Már kezdtem örülni,hogy ki is ment belőle. Az,hogy migránsnak nézték,Orbán jó munkáját jelképezi. A makói emberek életükben nem láttak élő migránst,de ha már nem fehér,akkor csak is migráns lehet.Pedig Makón elég nagy számban élnek perui Indiánok is!!!
Eriksson
@cikicakk55: Azért nem csak gyereket tudott csinálni, volt ő műveltségi verseny részvevője is, Vágó Istvánnál. :)))
www.youtube.com/watch?v=O6SIKmTdDlY
Mézike
Milyen "ország" az olyan ahova bárkire rá lehet hívni a rendőröket, csak mert nem fehér a bőre? A 2. vh. _ban volt jószomszédi szokás a feljelentgetés. Igaz akkor a zsidó szomszéd minden ingóságát megkapta a falu kis közösségének java. Na nem s kisparasztok.
Donáld Tramp
@cikicakk55: A Makói emberek valszeg több migránst / Az Ország, a Európai Únió területére, illegálisan, okmányok nélkül a határátkelőhelyeket kikerülve a zöldhatáron át ! / láttak naponta két évvel ezelőtt, naponta mint te egész életedben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.