Az ingatlanok csábították a Galambos Lajost az Arab-félszigetre, aki sikeres üzlettel tért haza Magyarországra.

„Engem kifejezetten az ingatlanpiac vonzott Dubajba. Megbízást kaptam erre az üzleti útra, de arra nincs felhatalmazásom, hogy részletekről beszéljek.

Egy dubaji üzlet nyélbeütésekor az én részem 3 százalék, ami nagyságrendileg 8 millió forintot jelent” – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki egy pikírt megjegyzést sem tudott kihagyni.

„Ezen a csodálatos helyen, hála a melegnek és a szél-, illetve napenergiának köszönhetően, a gáz- és villanyszámlára sincs gondja az embernek” – fejtette ki a zenész. 

Cikk- és címlapkép: Facebook/Galambos Lajcsi Official

(blikk.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A Lajcsi legalább nem hazudja el az arabokkal való üzletelést. Igaz ő nem is hírdeti, hogy legyen átkozott aki szóba áll velük, hiszen nem árul egy gyékényen a nemzet vejkójával és a nemzet apósával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A Lajcsi legalább nem hazudja el az arabokkal való üzletelést. Igaz ő nem is hírdeti, hogy legyen átkozott aki szóba áll velük, hiszen nem árul egy gyékényen a nemzet vejkójával és a nemzet apósával.
Cicamama55
Azért nem jártak rosszul, akiknek a szomszédjában, lakóparkjában védett férfiak bujkáltak, vagy bujkálnak... :((((
wagabund
messziről jött ember azt mond amit akar...pont úgy, mint győzi...(ke)
papa.49
Na de kit érdekel még a ,,trombitás Lajcsi,, ???
Engem igazán nem ...
ágimami
Ez nagyon tetszik!!! Tessék mondani, az itthoni üggyel mi van, meddig húzzák mint a rétestésztát? Ja. hogy most keresi meg a büntetést - ha egyáltalán kap is majd egyszer valamit, amit egyre inkább kétlek!!:DDD
Érdekes dolgok vannak ebben az országban! (Csak kisember ne legyél!!!)
ágimami
@papa.49: Különösebben engem sem érdekel, csak ilyen cikk olvasásakor eléggé felhúzom magam - tudom semmi értelme!!
papa.49
@ágimami: Én is mindig kiakadok rajta mert felrakják a rovatok tetejére, és ha akarod, ha nem látod a cikket, és előbb,utóbb csak beleolvasol, és rájössz megint feleslegesen töltötted az idődet ...
Clavigo
@simmering73: :))) Inkább csak bekötési rajzokkal. ::)))))DD:)))
Eladott Ország
Néhány órára bérelhető mobilház - ez neki az "ingatlanfejlesztés". Vagy inkább szobáztatás. Kefekabinokat telepítene a Balaton mellé és kiadná. Erre képesek ő, meg az etikus üzlettársa.
Vastag bőr kell ám ahhoz, hogy a gázszámla hiányát emlegesse Lajcsi. Úgy állítja be magát, mint tyűdesikeres üzletembert - ám a tyűdesikeres üzletemberek nem szorulnak rá, hogy lopják az áramot és a gázt...Lajcsi még a klímából is kilopná a levegőt.
fekete
Miket ez harizik. Hogy ga'z es vilanyszamlara nincs gond.Akor mivel foznek te sukett. Az igaz,hogy azeknel a rabloknal Dubaiba nem mehetsz ki Minden takarva van mert meg fo"sz a
melegtol,.Florian egy nemet ra'k kutato orvos itt lakott 5 evig,volt ott ezeknel a veszetteknel,de
hogy az e'letbe nem mene megegyszer.A levegot forgatjak mind a repuloben,,ki hogy nem mehetsz mert megfolsz,meg pofa kell a burkakhoz is.
troll6
@nezelodo: Itthon majd a NAV kéri tőle a kinti adóbevallást! Persze csak 2019. május 20 után, mert addig köteles az idei évről számot adni!
nezelodo
@troll6: Lehet, hogy a Lajcsitol kéri, de ezt a következetes NAV-os magatartást a híveknél, és a fészekaljából valóknál nem látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.