Nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség két magyar férfival szemben, akik rátámadtak egy taxisra Csehországban – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A közlemény szerint a vádlottak még 2017 augusztusában utaztak Csehországba, hogy munkát vállaljanak, de a körülményeket nem találták megfelelőnek, ezért már pár nappal később úgy döntöttek, hogy hazautaznak.

A két férfit a kalauz még Csehországban leszállította a vonatról, ezért úgy döntöttek, hogy erőszakkal megszerzik az állomáson parkoló egyik taxi sofőrjének pénzét.

A taxit egy elhagyott, kiserdő melletti földúthoz irányították, majd egy bicikliről leszerelt acél fémhuzallal megpróbálták megfojtani a sofőrt.

Sikerült kiszabadulnia a fojtásból, de a vádlottak kirángatták az autóból és bántalmazták. A sofőrnek végül sikerült elmenekülnie, és a közeli településen értesítette a rendőrséget.

A vádlottak ezalatt a gépjárművet átkutatták, kitépték a taxi navigációs készülékét, de végül csak három doboz cigarettát vittek magukkal, majd elrejtőztek a közeli erdőben.

Később visszamentek az állomásra, ahonnan vonattal Magyarországra utaztak; a nyomozók egy hónappal később itt fogták el őket.

A két férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A főügyészségi indítvány alapján, a vád szerinti bűncselekmény büntetési tétele tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztés – írták.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Mamuskák, papuskák, ugye hogy nem kell félni a migráncsoktól? Bűnözőkből, erőszaktevőkből akad itt elég hazai fehér és barna is... pedig nyolc éve azt mondták, hogy két hét alatt rendberakják a bűnözési statisztikát... még papíron sem tudták, pedig hazudni megtanultak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
mitől van az az érzésem, h ősmigráncsok voltak, és ezt miért nem lehet kiírni?
png
"három doboz cigarettát vittek magukkal, majd elrejtőztek a közeli erdőben"

A magyar paraszt.
A magyar, paraszt.
nevemnick
Mamuskák, papuskák, ugye hogy nem kell félni a migráncsoktól? Bűnözőkből, erőszaktevőkből akad itt elég hazai fehér és barna is... pedig nyolc éve azt mondták, hogy két hét alatt rendberakják a bűnözési statisztikát... még papíron sem tudták, pedig hazudni megtanultak.
papa.49
@Equus1: Nem is tévedsz biztos azok !!!
Pálinkafőző Rézüst
Keresztényék veszésesebbek, mint muzulmánék...Ugye, megvett fideszes rettegők...
Rockxy
"büntetési tétele tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztés"
Szóval esélyt kapnak a ganék, hogy ismételjenek.
Ezért (is) rohad a kapitalizmus, és nem csak nálunk.
szep napot
magyar vagy cigany?? Gondolom holnap kapunk egy barna pixelezett kepet.
vladimir putin
@Shikari: az ómigráncs a magyar, az újmigráncs a cigány, csak hogy tudd hova tenni, amit odakapartál, mert így érthetetlen hülyeség az egész. Szóval ha magyarok voltak is, Orbán (cigány) Viktor akkor is felelősséggel tartozik az eset miatt.
(ha már egyszer kikiáltotta magát kétharmados császárzsömlének)
vladimir putin
@Shikari: nem vagy valami zseni, ezt kábé mindenki tudja. A történelem sem tartozik az erősséged. Én úgy képzelem, hogy napszámban dolgozol a mezőgazdaságban (például trágyalogisztikai főmunkatársként), ahol rákötötték a futurisztikus kapádat az internetre.
Nem szálkás amúgy a nyele?
vladimir putin
@Shikari: @durbincs: na mivan faszorrúak, a történelemvizsgátokat idiotizmussal pótoljátok, mint például a cigányok?
vladimir putin
@Shikari: mondja ezt egy állatkereskedésből származó, 4 rubelbe kerülő tömegpók.
Pálinkás Pál
@nevemnick: Nagy összegbe lefogadom veled,..az elkövetés módjából..és kivitelezéséből..no meg a hatalmas zsákmányból ,hogy ezek bizony cigányok voltak!!!
vladimir putin
@Pálinkás Pál: de például a shikari szerint magyarok voltak, a cigányokat védi.
nevemnick
@Pálinkás Pál: ,,Bűnözőkből, erőszaktevőkből akad itt elég hazai fehér és barna is..." ezt írtam?
Biztosra nem fogadok...

:D
Pálinkás Pál
@nevemnick: Igaz...de én a konkrét esetről beszéltem:)
mariaberta
A két magyar férfi ott migráncsnak számított? És még erőszakoskodtak is? Erről mi a véleménye magasságos kormányunknak. Van ahol a magyar is MIGRÁNCS? NAHÁT

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.