Malek Andrea az RTL Reggeliben szólta el magát arról, hogy hamarosan Ausztriából visszaköltözik Magyarországra. Mint mondta, még nem akart erről beszélni, de megerősítette, hogy 20 év után hamarosan újra Budapesten él majd.

Malek Andrea 20 év után hazaköltözik Magyarországra

Fotó: szinhaz.org

Hazafelé költözöm nyár elején… Fájdalmas folyamat elszakadni valahonnan, ahol nagyon jól érzem magam. Egyszer mindennek vége van, és ennek a korszaknak azt hiszem vége van azzal, hogy elváltunk a Léna apukájával. Annyira visszahúz ide minden, a munkám, a szívem, hogy hazajövök. Egy fél életet éltem le Ausztriában, nagyon jó volt ott nekem, de júniusban visszajövök

– mondta Malek Andrea, aki tavaly jelentette be, hogy elválnak második férjével, a bécsi születésű karmesterrel és zeneszerzővel, Walter Lochmannel.

(via 24.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ejj! Hazaköltözni a diktatúrába, az illiberalizmusba?! Hogy van ez?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Hál'Istennek. Mekkorát csökkent bennem erre a hírre a hiányérzet.
Még a Nap is jobban süt.
csipetke
@Jozefina: 8:44 Neki már nem jut Onassis,a gazdag pasik fiatal szép nőket lízingelnek,Malek pedig fiatalon se volt egy szépség,most meg már így 50 évesen...
cikicakk55
Neki teljesen mindegy,hogy itt milyen hatalom van.Anyagi gondjai biztos nem lesznek,hisz az apuka egy híres karmester,gondolom rendesen megfizeti annak az 5 másodpercnek az árát. bár Ő maga már idősebb lett,de a hangja még biztos mindig szép és ezért felkérései is lesznek szép számmal.Amennyiben meg itthon minden kötél szakad,úgy még mindig vissza mehet,hisz úgy tudom kettős állampolgár. nekem is az jutott eszembe,hogy Princ Gábor felesége volt. Nálam akkor csúszott le a "szeretem a hangját" listán. Jó,soha nem volt egy szexbomba,de szerintem szép nő volt és tehetséges. Az kizárt,hogy szerelemből ment volna hozzá ahhoz a Jabba hasonmáshoz.( Csillagok háborúja) A második férjét nem láttam,de az első után már eltudom képzelni,hogy annál sem volt igényesebb a külalakra. Minden esetre,mi akik itt élünk és szívja a Fidesz a vérünket,csodálkozunk,hogy valaki ide vissza akar jönni.
CsipkeRózsa
Gyerekek, egy kicsit nagyobb szeretettel fogadjátok őt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.