A magánéletével ritkán "haknizik", de a Mokka reggeli adásában kivételt tett.

Szerdán ünnepelte 55. születésnapját R. Kárpáti Péter, a Barátok Közt Berényi Andrása. A színész a Mokkában elárulta, 18 évvel fiatalabb párja oldalán muszáj neki is fiatalosnak maradnia. Bár ő belül mindig 30 éves marad, és ez is segít abban, hogy jó néhány évet letagadhatna.

R. Kárpáti Péter partneréről annyit árult el, hogy

egy nemzetközi cég ügyvezető helyettese, egyébként jogász, nemrég tette le a kriminalisztikai jogász szakvizsgát is. 

A hölgy remekül kijön R. Kárpáti 18 éves fiával is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

havasigyopár
Ez a kapcsolat sem fog sokáig tartani. 55 év az 55 év. Mit szól ehhez a lánya?
Levendula
Ne dicsekedj, öreg, mert amikor te 70 leszel, akkor a csaj még mindig 52 éves fiatal, aki inkább vágyna egy tettre kész negyvenesre... :)
X-ray
erkárpáti! mi lesz, hogyha a csajod 55 évesen egy 30 éves fickóval fog lelépni... Akkor te már 73 éves leszel, hiába futsz utánuk, nem éred utol őket hehehe
namihami
Az a 10 év hipp-hopp elröpül és a véncsajt lecseréli egy 20 évesre. Ugyanazt fogja tudni csinálni vele (mindenhol-minden téren), mint a mostanival, de dicsekedni mégiscsak jobban lehet 65 évesen egy 20 éves csajjal, mint egy 47 évessel.
És hát, ha csak dumálni kell, dumával bárki képes akár naponta 10-10 nőt lerendezni. Beszélni ez is fog (és most is tud),. A többi borítsa a jótékony homály.
Amit nem értek:: egy ilyen ""nívós szinészt"" nyilván jól fizetnek, de ha a nő ilyen profi jogász, akkor a pénz hogy kerül a képbe kettőjük között. Mert az ilyen kapcsolatok ragasztója általában az szokott lenni. (lásd pl. luxusku... ja nem, luxusfeleségek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.