Tóth Verát és Király Lindát is megsértette Rippel Ferenc a Várkert Bazárban, ahol mindkét énekesnő fellépett.

Facebookon osztotta meg rajongóival Tóth Vera, hogy Rippel Feri azzal szívatta őt és Király Lindát, hogy nem kéne borozniuk, mert az italban sok cukor van. A Blikk szerint a 46 éves Rippel fiatal kedveséhez hasonlítgatta Verát és Lindát, azt pedzegetve, nem akarnának-e olyan jó nők lenni, mint az ő szerelme. Fel is ajánlotta nekik, hogy egy bizonyos összegért le is fogyasztja őket. 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera tapintatlannak és lekezelőnek nevezte az erőművészt, és nem kért a segítségből. Mint hozzátette, 45 kilót fogyott, remekül érzi magát a bőrében, és néha belefér hogy élvezi az életet, és néha megiszik egy-egy pohár bort. Arról is beszámolt, most először érezte úgy, hogy a legszívesebben felpofozna valakit. 

Így csobbant a minap Vera egy bányatóban:

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

A Blikk megkereste Rippel Ferit is, aki nem akart a posztra reagálni, azt mindenesetre leszögezte, ő nagyon szereti Verát.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Pedig igazat mondott, az alkohol bizony hizlal... én ha iszom mindig megéhezem :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
a tehén az mindig tehén marad. na jó. esetleg marha lesz belőle. egyébként meg elvonulhatna medvelesre hátha ott ragad. már vége az előadó művészetének. itt vannak a niggerek, meg a románok. meg a nászuk.
papa.49
@Horizont: Igen a Cserháti csodálatos hangja volt ...A Vera is valahogy átnyergelt a cölöpségre, pedig a húgának se áll jól neki meg pláne nem ...
nezelodo
De jó ennek a Tóth lánynak, hogy állandóan a túlméretes seggével van elfoglalva, más gondja nem lévén.
Grafix69
Tóth Vera berakatott egy gyomor szűkítőt ( minden bizonnyal ) ettől hiába eszik annyit mert csak x mennyiség fér bele . Születésétől kezdve genetikailag kövérkés , esetenként kövér . Alap nála ,hogy kövér . Igen lefogyott 45 kilót de a bőre koránt sem fogyott hozzá . A másik meg , hogy baromi jól énekel és engem az sem érdekel ha 150 kg és az sem ha egy top modell . Összegzés képen Zimány mittudoménkicsoda , pl olyan mint egy jó csaj , de csak messziről ezen kívül nem tud semmit . Aztán a másik közepesen jó énekes és még közepesebben jó csaj , viszont rendkívül szép arcú Király Linda ( persze a Himnuszt hagyjuk ) Ő is kövér kövérnek született , MIchael Jackson meg négernek született , ő is megmagyarázta miért fehéredik meg ezek is miért fognak vagy miért nem .
terlasz
@Grafix69: Király Lindát nem nevezném csak közepesen jó énekesnek. Világszínvonalon énekel.
Grafix69
@terlasz: Igazad van ebben egy kicsit túloztam lefelé .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.