A zenészt már csak barátai segítik a bajban, ők hordják kezelésekre is.

A legnagyobb szükségben lépett ki az idős zenész életéből huszonöt évvel fiatalabb barátnője. A ze­nész hetek óta nem látta Andreát, aki 15 évig volt a támasza – írja a Bors.

Orbán Józsit a legnagyobb bajban hagyta magára fiatal barátnője

A Paff, a bűvös sárkány és még sok sláger előadója októberben az utcán lett rosszul, on­nan kellett kórházba vinni. Ki­derült, hogy tüdőrákja van, az agyában áttétek is képződtek.

Sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam

panaszolta Orbán Józsi.

Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta. A sok fekvéstől le­gyen­gültem, nincs erőm járni. Ebben sokat segít a gyógytornász.

(Bors)

Cikk- és címlaplép: Youtube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
25 év korkülönbség az 25 év ! Főleg egy már nagyon beteg emberrel ! De ahogyan a hölgy írta,amúgy sem volt olyan nagyon szoros a kapcsolatuk, néha ott aludt, néha nem, néha elvitte kezelésre, máskor meg a barátai...stb. ! Akkor meg ? Lett volna egy hozzávaló társa, akit megbecsült volna akkor most nem siránkozna ! Na meg a 47 ezres nyugdíja miatt amit egy régi riportban megemlített ! Ja és imádta a nőket, 100 -ból 99 et az ágyába tudott vinni ! Ezek most hol vannak...???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: pontos? ebben a korban? már arra sem emléxem, tegnap mit ettem...

(na jó...csak vicceltem)
papa.49
@wagabund: A tegnapra nehezebb is emlékezni mint a 10 évvel korábbira ...
papa.49
@ittott: Nézd ez is a saját választása volt, hogy mennyit fizetett be a közösbe mikor még futott a szekér ...Meg a 25 évvel fiatalabb ,,barátnő,, is ...
ittott
@papa.49: 68 vagyok. kifejezetten jó szellemi, és fizikai kondíciókkal. Elgondolkodnék azon, hogy 25-el fiatalabbal milyen jövőm lesz. lenne. de nem vagyunk egyformák.
papa.49
@ittott: Legyen szerencséd, én azt kívánom ...
Én már nem változtatok, mi 48 éve esküdtünk, és nálam az eskü szent, nem rúgjuk fel, pedig inkább csak nehézségek, bajok kísértek bennünket az életünk során ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.