Keményen beszólt A Dal zsűrijének Tolvai Reni.

Az énekesnő a közösségi oldalán jegyezte meg, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál nyertes produkciója, az izraeli Netta Barzilai Toy című dala minden olyan elemet tartalmaz, amelyekért őt a hazai válogató zsűrije lehúzta és kiejtette már az elődöntőben.

Tolvai Reni az "okosokat" vádolta a kudarca miatt

Be kell vallanom, amikor megláttam a győztes produkciót, alig hittem a szememnek. A nyertes dal minden olyan elemet tartalmaz, amelyet az én Crack My Code című dalomban és színpadra állításban kritizáltak. Itthon az tetszik mindenkinek, amit az „okosok” meghatároznak, engednek a tévében vagy a rádióban elhangzani

– tette hozzá Tolvai Reni, aki bár mélységesen csalódott, még nem tett le az álmáról, hogy egyszer képviselhesse Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hja,bogárkám,kis ország,kis okosok...
parasutyo
öööö, ebben szerintem igazad van tündérke... a súlyod még nem az igazi, bár ne aggódj már közel vagy, ez ügyben konzultálj a veronkával ő tudja a tutit, hogy hány tábla szalonnát kell elszopogatni naponta. a többi tényleg stimmel! XD
papa.49
Ha nem tetszik az itteni jóléted húzzál haza kis románpicsa, az nagyobb ország hátha ott még ennyire se viszed !!!
advocat
Kedveském! Ebben a műfajban rajtad kívül mindenki hülye és nem ismeri fel/el értékeidet. És ez így megy évtizedek óta! Mindig akad jobb. Ezt vedd tudomásul, vagy menj el dolgozni. Akkor még nyugdíjad is lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.