Egy igazi világsztár kommentelt Orbán Viktor egyik Facebook-bejegyzése alá.

A miniszterelnök az egyik legutóbbi posztjában gratulált a Győr női kézilabdacsapatának, miután megnyerték a Bajnokok Ligáját – szúrta ki a Blikk.

A bejegyzésben Orbán Viktor ráadásul a csapat sztárjára, a világ egyik legjobb kézilabdásának számító Görbitz Anitára is külön kitért, akinek boldog születésnapot kívánt.

Jó mulatság, női munka volt. Köszönjük, győri lányok! Isten éltesse, Anita!

- írta Orbán a poszt mellé.

Nem sokat késett a válasz: maga a világklasszis jelentkezett be és udvariasan megköszönte a jókívánságokat.

Görbitz Anita a poszt alá ezt írta:

Nagyon köszönöm, köszönjük! Hajrá Magyarország, Hajrá Győr!

Forrás: Blikk

Címlapi fotó: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Kézilabdázói képességeit nem vitatom, de emberként sosem volt túl szimpatikus. Mióta Orbánnal promó-fotózkodik meg köszönget neki azóta végképp nem!
A címből már azt hitte volna az ember hogy Angelina Jolie írt a FB-ra, a címből ítélve.
Görbicz Anita világklasszis sportolói értelemben, de nem világsztár...azok inkább popsztárok, színészek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
Elfelejtettétek megköszönni a kormány ez irányba tett erőfeszítéseit. Anélkül pedig, ...
Commenter
Kézilabdázói képességeit nem vitatom, de emberként sosem volt túl szimpatikus. Mióta Orbánnal promó-fotózkodik meg köszönget neki azóta végképp nem!
A címből már azt hitte volna az ember hogy Angelina Jolie írt a FB-ra, a címből ítélve.
Görbicz Anita világklasszis sportolói értelemben, de nem világsztár...azok inkább popsztárok, színészek.
human
Én most inkább egy John Malkovich üzenetét közvetíteném mindenkinek 2012-ből
youtu.be/ShEXQ-PkoHY?t=1m
Desischado
Ez a nő nem világsztár hanem egy orbán nyalonc, pfujj! Nekem sem volt soha szimpatikus, az eredményei meg hidegen hagynak. Gerince és lelkiismerete az biztos nincs.
Commenter
@human: ez nagyon igaz és bárcsak igaz lenne ez a (jelenlegi hazai) politikára is.
human
@Commenter: John Malkovich itt járt egyszer Budapesten, mikor már elég nyilvánvaló volt, hogy Orbán elkezdi leépíteni a demokráciát. Egy interjúban azt üzente az embereknek, hogy tartsanak ki és ne adják fel.
Commenter
@human: John Malkovich kitűnő színész és ember, az egyik kedvencem! Gyakran játszott együtt Michelle Pfeifferrel. Michelle karrierje a Pomádé 2-vel indult, és az egész rajta kívül feledhető volt, de bárcsak igaz lenne a film betétdalának a címe a Turn back time. Ha visszafordíthatnánk az időt és Orbán kimaradhatna a történelemből az nagyon jó lenne!...
Commenter
@Commenter: "jav: turn back the hands of time"
jancsipapa
Ezzel elvágta magát a libsiknél . Hamarosan a kézilabdát is csak ugatja...
desiro57
@durbincs: Miért nem változtatsz már nevet, a durbincs unalmas!!!
Van 1-2 javaslatom: pl. gyűrött bőr, vagy akár jó lenne a fonnyadt virsli, úgyis azzal foglalkozol állandóan???
Anyukád is ezt javasolta!!!
division
@Commenter: Hihetetlenül jókat tudok mosolyogni azokon az embereken akik egyből utálni kezdenek egy olyan embert akit esetleg kedveltek csak mert kiderült hogy szóba mert állni Orbánnal. Szánalom a köbön:-)
division
@Shikari: Így van, ismét köszönjük Anita ezt a szép sikert! Sajnos a legtöbben itt sem tudnak mást csak Orbánozni. Szar lehet az életük nagyon:-))
namihami
Miért mondana le a Görbitz a nyalás révén kapható pluszpénzekről? Ő is csak a piacról él. Egy újabb módozata a pénz és a hüvelygomba már eddig is sokféle változatának.
Nem hülye, kézilabdázó. Annak viszont kiváló.
kulabombaafityiszre
@division: ma, 14:57
Jelentsd fel az oldalt ,a véretekben van a spicli múlt.
Shikari majd segít.Van elég tapasztalata a szekunál szerezte.:))
Commenter
@division: nemcsak Orbán közéleti személyiség hanem mint sportoló Görbicz is az. És mint ilyen ha Orbánt vállalja mint közéleti személyiséget akkor szimpatizál vele mint politikussal és emberrel is. Nyilván a pénz is tényező, ki is a kézilabda szövetség elnöke? Ja igen, Kocsis Máté. Egyébként elég kevés kirakat celebje maradt már Orbánnak. Valahogy a választási győzelem után nem hallottam az elmúlt 12 év Fideszes celebjeit leveleket felolvasni, videókat készíteni, örömünnepelni. Görbicz kitart, egyébként, mint írtam Orbánnal vagy nélküle, nekem sosem volt szimpatikus.
division
@kulabombaafityiszre: Spicli én? Mondom hogy nem vagytok sokan normálisak, nem véletlen hogy a Fidesz nyert ismét toronymagasan.
division
@Commenter: Én szeretem a játékát, azért ő nem egy celeb hanem élsportoló, a többi meg nem érdekel.
Pálinkás Pál
@division: Köszönve a csalásoknak...a tökmagért megvett cigányoknak,meg a határon túli bérszavazó parasztoknak...ja ..és el ne felejtsem a debilításban szenvedő vidéki szavazókat,akiket a királyi tv szokott mutogatni!!...persze nyertetek,de ehhez kellett vastagon egy töketlen ,pénzéhes ellenzék is...ez a ti szerencsétek...ha felbukkan egy orbán mentalítású ember ellenzékben,akkor nektek csengettek!!!
division
@Pálinkás Pál: Nem értem ezt a személyeskedő hangvételt. Nektek csengettek...Nekem nem, max. a Fidesznek ha egyszer leváltják őket. Nehéz felfogni hogy én és még sokan akik továbbra is rájuk szavaztunk nem azért tettük mert tőlük függnénk? Nehéz felfogású az ellenzék, de ez van:-) Persze igazad van, azok is voltak szép számmal akikről írtál, de azért java részüket már bemutatták mindenhol, csak közlöm veled messze nem ők nyerték meg a Fidesznek a választásokat.
Pálinkás Pál
@division: no ne mondd...ha levonom a cigókat,meg a románokat,akkor talán még sima többség is kérdéses lett volna...számolj utána!!
advocat
Olyan ez a világhír, mint a csak Magyarországon világhíres magyar bor!
division
@Pálinkás Pál: A 2/3 talán, de a többség semmiképpen.
kulabombaafityiszre
@division: ma, 00:23
Örülj neki,hogy nyertek,bár ahogy látom nem tudsz aludni.:))
division
@kulabombaafityiszre: Éjjel kettő előtt sosem fekszem le, ehhez vagyok szokva, reggel meg kedvemtől függően kelek (persze azért kilencre általában már a helyemen vagyok), tudod nem másoktól függök hogy hatkor induljak. Amikor viszont én viszem a gyerekeket suliba már hétkor talpon vagyok:-)
JAJMÁR
Görbitz Anita az én szememben világsztár! A tehetségéhez semmi kétség nem fér, a sikerért pedig megdolgozott. Semmit nem von le az értékéből, hogy kire szavaz, vagy kire nem.
Sor örömet szerzett játékával, mert a legszebb öröm a sportöröm - mondta valaki, de igaz -, és igenis beírta nevét a világ sportörténetébe.
Van az úgy, hogy a jogos gratulációt az ember megköszöni, legalábbis az intelligens ember.
De mit kellett volna válaszolnia a ME. gratulációjára? Teljesen rendben van, amit kiírt, én semmi kivetnivalót nem látok benne :)
Ugye nem kell "utálni" az ország másik felét? mert én nem vagyok hajlandó ilyesmire. Nem érdekel, hogy a Görbitz Anita kire szavaz, csak az, hogy hogyan játszik. A "játék" legyen tisztességes minden szinten, az a lényeg :)
division
@JAJMÁR: Ehhez nem is lehet hozzáfűzni azt hiszem semmit:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.