Halálról és elmúlásról forgatott filmet Bajor Imre fia.

A legendás komikus fia rendezőnek tanul, és készülő diplomamunkájában nővére, Lili kapta a főszerepet.

A film egy családi tragédiáról szól, így a forgatás alatt a fiatalok újra átélték édesapjuk elvesztését, amely mindkettőjükre komoly hatással volt.

 „Mindig is foglalkoztatott az elmúlás. Öt év telt el apám halála óta, de az érzés, amit az ő hiánya okoz, soha nem változik meg.

17 évesen vesztettem el az apukámat, és a hiánya máig visszaköszön az életemben.

Ha egy barátom áthívja az apukáját, és látom őket beszélgetni, furcsa érzések kavarognak bennem, hiszen nekem ez a hiányérzet 50 éves koromra sem változik majd meg. De napról napra könnyebb, és ha az érzések nem is, én sokat változtam az elmúlt években” – mondta el a Blikknek a színész fia. 

Közös munkában dolgozzák fel a halál borzalmait Bajor Imre gyerekei

„Eredetileg egy színdarabot szerettem volna rendezni, aztán a tanáraim tanácsára családi történetté alakítottam. A film alapötlete, hogy Anna – akit a nővérem, Lili alakít – külföldről tér haza, mert meghal az édesanyja” – árulta el. 

Egy haláleset lelki traumáját és az azzal együtt járó belső vívódásokat és fájdalmakat dolgozza fel a közel 20 perces Maradj velünk című rövidfilm. Bajor Marci olyan elismert művészeket kért fel a főbb szerepre, mint Rátonyi Hajni és Kerekes József.

Cikk- és címlapkép: YouTube

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Borzasztoan hianyzik. A legkedvesebb humoristam volt Hofi utan... Es nem felejtem a magyar media gusztustalan hozzaallasat sem, az agyonhallgatas, a kegyeletnyilvanitas hianya orok szegenysegi bizonyitvanya marad a fidesznek... Megprobaltak utolag kimagyarazni, de amig egy ringyo celebrol napi 3 hir is lejon, fenykeppel, hogy hogy tolja le a bikinijet a tengerparton, addig egy ilyen nepszeru muveszt egyszeruen agyonhallgattak...
Sok bunuk van mar minden te'ren, - ez a kulturalis terulethez tartozo szegyen...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.