Emberrablással gyanúsítja a rendőrség a 27 éves Aurelio Caversacciót. Nádai Anikó ex párja akár rács mögé is kerülhet,  eltűnt pénzt akart erőszakkal visszaszerezni.

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

A Való Világ korábbi nyertese emberrablási ügybe keveredett, egyelőre szabadlábon védekezhet.

A rendőrség gyanúja szerint társaival elrabolt egy férfit, aki egy szórakozóhelyen ellopta a pénzét. Tettéért a Való Világ egykori szereplője akár rács mögé is kerülhet.

A Blikk beszámolója szerint a valóságshow-sztártól állítólag tavaly ősszel elloptak 180 ezer forintot egy bajai szórakozóhelyen, amit ő megpróbált visszaszerezni. A fiatal férfit a szomszédos faluban érte utol.

Azt mondják, Baján lopták ki a zsebéből a pénzt, Aurelio meg bedühödött

– nyilatkozta a Story magazinnak a Blikk lapszemléje szerint a falu kocsmájának pultosa.

Az állítólagos elkövető pedig ezek után átjött ide, a szomszéd faluba inni. Egyszer csak megjelent Aurelio a haverjaival, kocsikkal, késekkel, sőt, valaki szerint még vipera is volt náluk. Kirángatták a gyereket a kocsmából, párszor felpofozták, aztán betették egy kocsiba és elvitték valahova

A srác, akit Aurelio és a haverjai magukkal vittek, két nappal később került elő: kirakták az út szélén, hogy sétáljon haza. Pár napra rá aztán megjelentek a rendőrök a kocsmában és elkérték a videókamera felvételeit.

A Story magazin megkereste Aureliót az ügy kapcsán, aki nem cáfolta, hogy gyanúsítottként kihallgatta a rendőrség, de nem kívánt nyilatkozni.

Az ügyvédje annyit mondott:

Az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni, ez való igaz. Amiben a nyomozóhatósággal nem értünk egyet, az az, hogy ezt hogy tette

Dr. Pokker Zoltán azt is hozzátette, hogy Aurélióval szemben egyelőre csak a férfi vallomása áll rendelkezésre, álláspontja szerint a gyanú egyetlen szegmensét sem támasztják alá a bizonyítékok.

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

A lapot a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség is tájékoztatta az ügyről:

a vád szerint felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt három bajai – köztük egy budapesti tartózkodási hellyel rendelkező – férfival szemben folytat eljárást a Kecsekeméti Járási és Nyomozó Ügyészség. A nyomozás még hosszú ideig elhúzódhat, a gyanúsítottak pedig szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: Blikk, Story magazin, zoom.hu, velvet.hu

Fotó: Instagram

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha bevarrják méltó helyére kerül ...
X-ray
Aszittem má megin kábszerügyileg van az ipse...
Equus1
most akkor kit szolgálnak és kit védenek a derék rend őrei?
volvós
Merjük remélni, hogy egy olyan cellába kerül,
ahol 3 kiéhezett kancigány naponta többször elkényezteti...
bár ennek a köcsögnek ez egy hawai nyaralás lenne...
papa.49
Ha bevarrják méltó helyére kerül ...
human
Dehát az országnak ilyenekre van szüksége. Ők a példaképek. Hisz abban a társadalomban ahol téged taposnak neked is másokat kell taposnod az érvényesüléshez.
Hajrá Agyarország! Hajrá agyarok!
wagabund
Nádai Anikó ennek furulyázott? Valamit tudhatott a faszi, mert nem az eszéért ragadt rá a luvnya az biztos...lehet, hogy a pénzéért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.