Egy új tanulmány felfedte a női orgazmus evolúciójának rejtélyét. Az elmúlt 40 év során számtalan kutatás témája volt a női orgazmus háttere, a kutatók többnyire arra keresték a választ, hogy a női orgazmus csupán a férfi orgazmus „mellékterméke".

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na meg néztem mindkettő szakértőt a cikkben.Két olyan gyerek, akik soha nem láttak puncit. esetleg amikor a mamit fel lökte a disznó . Két töketlen barom.El kellene vinni a kupiba meg kapatni őket. hadd tudják meg mi is az amiről írnak.
wagabund
Ha Sheldont kérdezzük, akkor persze hogy nem létezik...ha Penny-t, akkor naná, hogy van, és milyen jóóó... az sem véletlen, hogy évente több tízezer kislánynak vágják ki a csiklóját azok, akik idejönnek..
...szarok az evolúcióra...az a lényeg, hogy a mézescsupor alapos kinyalása meghozza azt a bizonyos orgazmust...csak mindenhez türelem, és "szakértelem" kell..ja, és a málnás..

jól beszélek Cicvarek?
yazo64
Áááá... ezt csak a rossz nyelvek beszélik:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.