Az énekesnő egy igazán szexi képpel jelentkezett ma közösségi oldalán.

Legújabb Instagram-fotóján Gabi nemcsak tökéletes alakját, de dekoltázsát is megvillantja követőinek. A fotón egy szűk, igen mélyen kivágott fehér felsőben pózol az énekesnő. 

stylist: @victoriakazal Nadrag: @nanushka Cipő: @musette.budapest

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nem láttam a képet, de a címadáshoz mindenesetre szeretnék gratulálni. Csak úgy elképzeltem, hogy két bóti csöcstől kinyiffan az egész világháló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Kövezzenek meg érte,de ha ezt a nőt látom,s főleg ha a kimondottan közönséges,inkább durva beszédét (nem az éneklését,mert arra aztán nagyon nem vagyok kíváncsi) hallom,kezd elmenni a nőktől a kedvem.Ennél nagyobb bűnt ellenem nem követhet el ez a tetovált lotyó.Énekesként nem ismerem,nőként gusztustalan.De muszáj tolakodóan szerepelnie!!!
namihami
Hát bizony. A nájloncsöcs (és az érte felmerülő költségek) jobban feszítik a világhálót és a megrendelő (nem a csaj) pénztárcáját.
Persze, ha a bikának ez kell, akkor pengessen értük.
Eladott Ország
Nem értem én a mai énekeseket. Azaz dehogynem! Mivel ezek a mai felkapott nívótlan egyének énekelni nem tudnak, ezért marad az önmutogatás, vetkőzés, botrányok. A régi énekeseknek vajon miért nincs szükségük ilyen undorító viselkedésre? Talán azért mert tudnak énekelni!
Pornózzámánvégre, ne csak mutogatósnénit "jáccá" !
division
@Eladott Ország: Hangja az nagyon is van neki, az eszével vannak problémák:-)
Még emlékszem amikor berobbant a Pokolgép dalával a színpadra, elmondta mennyire szereti a metal zenét, ám a média a szokásos celebet alkotta meg belőle is. Mindenki így jár aki tehetségkutatóra megy, utána messze nem azt fogja csinálni amihez ért és amit szeret, de így tudnak érvényesülni csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.