Az ország egyik leghíresebb megmondóembere, Puzsér Róbert lerántotta a leplet ByeAlexről. 

A műsorvezető és zsűritag hosszú bejegyzésben osztotta ki kollegáját. Puzsér azzal kezdte, hogy van egy titkos fétise: olyan, amilyen Hajdú Péternek a nagyipornó.

Puzsér Róbert durván kiosztotta ByeAlexet: "Egyszerűen hazug és üres"

Fotó: RTL

Aztán szépen leírja, hogy mi a baja azzal, hogy hova jutott el a miskolci csődör, ByeAlex néhány év alatt. 

A Széllel szemben című dal klasszis teljesítmény: ByeAlex – aki legutóbb arról forgatott videóklipet, hogy mekkora b@aszógép – most összefoglalja életfilozófiájának a kúrástól eltérő tevékenységekre vonatkozó részét.

„Mindig széllel szemben állj!

Mindig széllel szemben élj!

Mindig széllel szemben járj!

Legyél szikla, legyél vér!”

Hogyan élj széllel szemben? Zsűrizz az RTL-en, ígérgess fűnek-fának világhírt, aztán ronts ki hisztis picsaként a stúdióból, amint az enyhén szólva is vitatható szakmai kvalitásaidat megkérdőjelezik! Nyalj be a meleg szarig olyan klikkmágneseknek, mint Majka meg Hiro, és készíts velük közös fost! Bár a jelenléted legfeljebb arra lesz jó, hogy a YouTube-nézettségetek a töredéke legyen Majka és Hiro önálló produkcióinak, viszont így egy ideig megfürdőzhetsz a YouTube-celebségben meg a tinilányok levedző puncijában.

Hogyan élj széllel szemben? Természetesen a Nemzeti Kulturális Alaptól lenyúlt támogatásból, hisz aki annyira széllel szemben él, mint ByeAlex, az ország egyik legjobban fizetett zenésze, az ugyan miért ne használná a befolyását arra, hogy pályakezdőknek szánt állami pénzekre tegye rá a kezét?

ByeAlex annyira a széllel szemben él, hogy ezúttal meghívatta magát a Nagyszínpad nevű versenyre, ahol kevéssé ismert zenekarok azért küzdenek, hogy a nyári fesztiválok nagyszínpadain adhassanak elő. ByeAlex persze nem volna ByeAlex, ha nem ragadná meg a lehetőséget, hogy áttaposson kevésbé kivételezett pályatársain, akiknek a dalait nem játsszák a rádiók, akik nem kapnak milliókat, hogy klipeket forgassanak, akiket nem promotál orrba-szájba az RTL Klub. ByeAlex arra hivatkozik, hogy formációja, a ByeAlex és a Slepp egy még ismeretlen zenekar, ezért neki igenis joga van velük erről az ugródeszkáról a még nagyobb hírnév felé rugaszkodni.

Egyrészt: miféle név ez? ByeAlex és a Slepp?! Miért nem mindjárt ByeAlex és a Csürhe? Miért nem ByeAlex és a Csicskák, akik a f@szát szopják, ha megengedi?! Másrészt: hogy lehet ebben a ByeAlexben olyan elképesztő mértékű nárcizmus és gátlástalanság, hogy újabb meg újabb lehetőségeket követeljen? Úgy jár neki újra meg újra a nagy esély, hogy jelenleg ő Magyarország legtúlértékeltebb énekese.

Mi lett abból a kölyökből, aki pár éve még a filozófiai végzettségével meg Friedrich Nietzschével menőzött, miközben négy égtáj felé harsogta, hogy mennyire irtózik a bulvártól? Mi lett abból a kölyökből, akinek a kedvese farkasok közt nevelkedett, táncolt a délibábbal, a kócos haját meg reggelente szelek fonták? Ez a kölyök most spanba b@szik Majkával, és a YouTube trash-királyával, Hiroval közösen ver hype-ot a Michael Kors nevű divatmárkának. Ez a kölyök – miután a zsűrizésből is szemérmetlen pojácáskodást és hazudozást faragott – kétes hírnevére és facebook-követőire támaszkodva ismeretlen előadóktól próbálta elvenni azt az esélyt, amit ő sokszorosan kapott meg az elmúlt évek során.

ByeAlex egy falánk kultúrbűnöző, akinek semmi sem elég. Ott b@szta el, hogy énekes lett, e téren képességei ugyanis behatárolják a lehetőségeit. Ha pornórendezőnek, stricinek, uzsorásnak, marketingesnek vagy brókernek áll, ez a hozzáállás mára a legnagyobbak közé repítette volna. Zenésznek és előadóművésznek mindenesetre örökre középszerű marad. Nem azért, mert nincs hangja, még csak nem is azért, mert annyira semmi karizmája, hogy valósággal ledobja a színpad, hanem mert ByeAlex egyszerűen hazug és üres. Az önimádatán kívül nincs benne semmi. Ha váratlanul eltünne, hiteltelen pózainak kellemetlen emlékén kívül nem maradna utána semmi. Ha váratlanul eltűnne, a popszakma máris sokat gazdagodna.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
antropos.hu/wp-content/uploads/2016/10/pV4EZF.gif
"Arany drága bogaram, ne rám haragudj, hanem arra aki téged oda kinevezett." /Géza Hofi/
Így jár az, aki az iskola második napján a pad helyett már a tanári asztalhoz akar ülni ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nem vagyok Puzsér rajongó,de vannak jó meglátásai és nem is szívbajos ha be kell szólni,ráadásul bár kinek be is mer szólni. Ettől függetlenül nem mindig értek azzal a módszerrel,ahogy lealáz embereket. ByeAlex-nál azonban teljesen igazat adok neki. Már a Kedvesem című dala is egy középkategória volt.Talán az volt benne a legszebb,hogy csendben adta elő,nem ordibált. Ám amit azóta művel az rettenetes. Egyre nagyobb lett az arca,egyre többet enged meg magának. A nála sokkal tehetségesebbeket is ott alázza ahol tudja,csak,hogy Ő maradjon az előtérben. Ezt a zéró emberalattit jó lenne már eltávolítani a köztudatból,bár én még a fényképétől is hidegrázást kapok. Nincs az a pénz,amiért csak egyetlen egy dalát,vagy mondatát végighallgatnám.
Macskaszem
Igaza van Puzsérnak, ez a kis pöcs már így is a sokszorosát kapta annak, amit az "életművével"kiérdemelt.
tkr ltl hmlysn
Nagyon sok felesleges időm van (így járnak, akik örökké élnek), de byealexre egy percet sem vesztegetnék el. Na jó, most egyet elvesztegettem. Na bumm!
Amúgy meg byealex annyira kritikán aluli, hogy még kritikát sem érdemel.

Bye Latex
csipetke
ByeAlex olyan amilyen,ha eltűnne,nem hiányozna egy pllanatig sem,de hogy Puzsérnak mindenkibe bele kell kötnie?!Egyszer majd őt is megtalálják...
terlasz
Puzsér foglalkozhatna a saját szemérmetlen hazugságaival is! Elég undorító dolog abból élni, hogy másokat a homokba döngöl, féligazságokat ténynek hazudva. Ha pedig megpróbálják felelősségre vonni, akkor sír, zokog hisztériázik. Sokan bedőlnek a fejlett dumakészségének.
evacica
Én nem is tudom, hogy Puzsér Róbertről mi jut eszembe? Halálosan idegesít a stílusa olyan mint aki nem normális . Az rendben van, ha valaki szenvedélyes, de ez az ember olyan mintha elmebeteg lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.