Mintha a föld nyelte volna el azt a férfit, akit a gyanú szerint elrabolhatott társaival Aurelio.

A Blikk arról ír, hogy az ügy kipattanása óta gyakorlatilag eltűnt az Aurelio és társai által állítólag elrabolt fiatalember. A rendőrség indított nyomozást az egykori villalakó és társai ügyében, mert a gyanú szerint egy tartozás miatt késsel fenyegettek meg egy férfit, akit később el is raboltak. 

„Azt hallottam, már a kocsma előtt összeverekedtek, majd elvitték kocsival valahova. Ott kaphatott még párat, aztán kitették valahol az úton, hogy sétáljon haza.

Azt sem tudta, hol van, állítólag el is ájult, és úgy össze volt zavarodva, hogy nem is tudott egyből haza menni. Szerencse, hogy megállt mellette egy autós, így legalább egy darabig elvitette magát” – mesélte a Blikknek egy helyi férfi.

Az áldozat azonban gyakorlatilag eltűnt, a lap hiába kereste.

Ugyanakkor a Blikknek Aurelio ügyvédje elmesélte, hogy a kihallgatásán a ValóVilág egykori botrányhőse elpityeredett, amikor megtudta, hogy tettének büntetési tétele szerint akár 15 évet is rácsok mögött tölthet.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Aurelio

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Elpityeredett? Nála ez mindig könnyen ment.
Eriksson
Valszeg a pacák még egy darabig nem fog előkerülni. Ha nincs feljelentő, nincs ügy. Márpedig Aurélió semmiképpen sem akar évtizednél is többet csücsülni.
Ne vegyétek komolyan, ez csak konteo. :)))
lampa laz
"...15 évet is rácsok mögött tölthet."...odavaló, ami szomorú, h nálunk az ilyen vévés senkiket a ker.tv-k úgy futtatják mint stricik a qvákat...csak a pénz számít mindkét esetben.
papa.49
Csak nem valamelyik garázs betonja alatt pihen az illető ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.