Több nő is szexuális zaklatással vádolja Morgan Freemant, azt állítják, fogdosta őket és a kinézetüket kritizálta a színész, írja a CNN-re hivatkozva a 24.hu.

Nyolc nő szexuális zaklatással vádolja Morgan Freemant

A portál nyolc emberrel beszélt, akik azt mondták, Freeman zaklatta őket, illetve nyolcan állítják, szemtanúi voltak a színész ilyen viselkedésének.

Egy nő szerint Freeman megpróbálta felhúzni a szoknyáját a Vén rókák című film forgatásán. A CNN egyik újságírója, Chloe Melas pedig azt állítja, Freeman bántó megjegyzéseket tett a terhességére, amikor a riporter épp ugyanezen film megjelenéséről tudósított.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Maurizio Gambarini

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
@ittott: bocs, de csak annyit. 100 év börtön várna rám, ha minden udvarlásomat, közeledésemet, zaklatásnak fognák fel a nők.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
hahaha...ez is rajta volt a "bakancslistán"..
CsipkeRózsa
Ez a zaklatás már egy folytatásos esemény-sorozat lett.
ittott
menjenek a büdös picsába ezek a PICSÁK
ittott
@ittott: bocs, de csak annyit. 100 év börtön várna rám, ha minden udvarlásomat, közeledésemet, zaklatásnak fognák fel a nők.
papa.49
@ittott: Szerintem meg az a bajuk, hogy nem fektette meg őket )))))))))))))
Mézike
@ittott: a mai "hölgyek" többsége nem tudja mit kezdjen a bókkal. Nem hiszik el hogy hátsó szándék nélkül is lehet bókolni. Ez csak a nőket minősíti. De így van egy vicces beszólással vagy egy érintéssel is. Nekem az a röhejes hogy pont azok reklamálnak akik kiteszik mindenüket és ha nagy ritkán egy férfi udvariasan közeledik akkor előjön belőlük az ősbunkó. Nagyon megnéznék már egy olyan cikket is amikor nőket ítélnek el azért mert férfiakat vádolnak zaklatással, és nem tudják bizonyítani.
micfild
@Horizont: én is kedvelem
és róla nem hiszem el.
ittott
@Mézike: igen. pl: volt egy főnökasszonyom, aki nagyon rám hajtott. Én nem kívántam. Ki is rúgott. megsértettem a női kivagyiságát.
sokanvagyunk
Csodálkoznék rajta, ha a féreglyuk nem vádolná meg ezek után - azt is régóta boncolgatja...
Dr plágium
Ha igaz ez a mese miért most vádolják? Akkor rögtön pofán kellett volna vágniuk oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.