Eljött a hónapok óta várt tárgyalási nap: elhangzott Oszter Sándor védőbeszéde, ám a színész a nagy részét nem is hallotta, ugyanis többször elaludt, míg az ügyvédje beszélt.

Védőügyvéd: Oszter néha annyira részeg volt, hogy alkalmatlan volt az érdemi kommunikációra

Mint ismert, több mint egy éve tart Oszter pere: társaival együtt befolyással üzérkedéssel vádolják. Védője, dr. Balogh Gábor majdnem másfél órán át beszélt, a vádak mindegyikére kitért.

Ha nem hazudsz, nem kell emlékezned semmire

– kezdte beszédét egy Mark Twain-idézettel az ügyvéd, arra célozva, hogy Oszter mind a nyomozás, mind a tárgyalás alatt végig igazat mondott mindenben.

Ügyfelem sosem palástolta sértettségét, értetlenségét, amiért a vádlottak padjára került háromrendbeli befolyással üzérkedés miatt, és bár az ügyész még mindig letöltendő börtönbüntetést kér ellene, kérvényezem, hogy bizonyítottság hiányában mentsék őt fel. A titkos adatszerzés során rögzített telefonbeszélgetések alkalmával elhangzottak sem lehetnek döntő erejűek, ugyanis azokon vagy nem jól kivehető, hogy mi hangzik el, vagy – mint azt már korábban is elmondtuk – ügyfelem akkoriban néha annyira ittas volt, hogy érdemi kommunikációra sem volt képes.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Komka Péter

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Rózsa Sándor bajban van annyira makonya, hogy semmire nem emlékszik ))))))))))))))))
nem is tudtam hogy részegség mentő körülmény, ja igen egyeseknek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Úgy látszik jobban járnak,ha részegségre hivatkozik az ügyvéd,mint ha bevallaná,hogy amit össze-vissza dumált,az mind igaz. Azt mondják,hogy a gyerek és a részeg ember nem hazudik.
Eladott Ország
Nem lehetne azt a Kossuth díjat vissza venni ettől a harmad osztályú betyártól?
Nem méltó rá! Csukják már be, aztán ott eljátszhassa az "aludj el szépen kis Sanya"!
Pálinkafőző Rézüst
rúzsasanya asszonta, ő nem iszik! Akkor az ügyvédje hazudik, avagy ő??? Költői kérdés... :))
sokanvagyunk
Nem szívesen lennék az ügyvéd helyébe, hiszen a vádlott védelmére fiatal korát, szegényes életvitelét, "vétlen" vagy "esetleges" részegségét mégse hozhatja fel - jön tehát a kézzelfogható: a permanens részegség. :D
advocat
Nem azért, de a védenc részegsége nem magánügy? Senkinek nem ártott, tehát mi köze az "ügyhöz"? Mert ha az ügyhöz tartozna, akkor sem mentő körülmény. Persze tévedhetek! És egy 2 órás védőbeszéd alatt a mi korunkban már bizony előfordul, hogy elalszunk. Mert egy jó védőbeszéd, szerintem arról szól, hogy hol az a sarok, amivel kirúgom az épületet (vádat) és vége. 10 perc is sok. De én ehhez sem értek.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Igaza nem iszik VEDEL )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.