El sem hinnénk, mit meg nem tesz magáért a TV2 sztárhírolvasója, A Nagy Duett korábbi szereplője, hogy jól mutasson a képernyőn.

A Blikknek nyilatkozott arról Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője, hogy mit tesz azért, hogy ne szabaduljanak el rajta a kilók.

Döbbenet: ezt teszi magával Pachmann Péter, hogy tartsa a súlyát

Fotó: YouTube/TV2

Két éve, amikor A Nagy Duettet elvállaltam, mellőztem a szénhidrátot, és a próbák alatt, még ha csak napi félórát is, de rendszeresen mozogtam. Ennek köszönhetően leadtam 10 kilót, és ha néha nehezen is, de próbálom megállni, hogy ne szaladjon újra vissza (...)

Bevallom, nem kezdtem semmiféle edzéstervbe és az életmódomon sem változtattam sokat az elmúlt két évben, de ha tehetem, odafigyelek, hogy mit eszem. Esténként általában már nem vacsorázok, hiszen a Mokka miatt nagyon korán kelek, és ha bevacsorázok, másnap rossz lesz a közérzetem

A műsorvezető arról is beszélt, hogy mennyit utazik egy kis biciklizésért, ahol néha nem tud ellenállni a csábító kolbászoknak – de a mértékletességet itt is tartja.

Mivel gyakran hajnalban kezdem a munkát a stúdióban, utána van , hogy leugrom a Balatonra, és biciklizek néhány kilométert. Rettenetesen kikapcsol, és a mozgás is nagyon jó hatással van a közérzetemre. Persze nem tagadom azt sem, hogy néha én is elcsábulok a parton kapható sült kolbásztól, amit szigorúan csak kenyér nélkül fogyasztok

- mesélte nevetve a Blikknek Pachmann Péter.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
csak szólok, hogy az itt-ott bekapott falatkák, egy picit biciklizek, na ezt a pogit még letolom, cukros kávé, üdítő, és így teccik kinézni, mint ahogy most. pont vágási súly.
akarni kell kéremszépen,mert később nem tud lehajolni(sem), aztán a szex is abbamarad, és máris lehet menni vércukorbeállításra.
én szóltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.