Havas Henrik szinte teljesen felszámolja eddigi életét, és visszavonul a nyilvánosság elől. Havas tavaly tűnt el az ATV képernyőjéről, miután nem hosszabbították meg a szerződését.

Havas Henrik végleg befejezi a tévézést

Ennek köze lehetett ahhoz, hogy Baukó Éva zaklatással vádolta meg a tévést. Havas erre perelt, mert szerinte az ATV azt a látszatot keltette, hogy a belső vizsgálat elmarasztalta őt. A tévés azóta sok időt tölt spanyolországi házában.

Szerintem én már soha többé nem tévézek. Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani. Most készül a következő, szám szerint a 28. könyvem, de az első, ami szépirodalom. Egy vidéki lányról szól, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait. Egy krimit is tervezek, annak már a címe is megvan. Most nem akarok a szakmámról írni, abszolút a fikció világával foglalkozom

– mesélt terveiről Havas Henrik, aki egy másik jelentős változtatást is tervez.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A tévés azóta sok időt tölt spanyolországi házában és most írja 28. első szépirodalmi könyvét, Tenerifén. Jól teszi és szarik az illiberális fidesz banda diktatúrára. Hajrá Spanyolország, hajrá spanyolok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
@KisGenyo2: Ehhez pont passzolna az új könyve háttérsztorinak: "Egy vidéki lányról szól, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait."
dodóka
Sokkal korábban kellett volna Henrik ! A hülye stílusod irritálta a nézőket. ( Gálvölgyi erre igen jól rátapintott )
magyarbakancs
@papa.49: Egy igen szuper tahó ember az biztos.
Olyan bicska nyitogató fizimiskája van.
magyarbakancs
egy egoista ember mindenkit vérig tudtod sérteni,nőt,férfit,fiatalt,öreget.
minden őróla szolt műsor vezetési stílusa hát a hátamon fel állt a szőr
qxy
épp ideje . Egy beképzelt önelégült senki.
Dicsexik mi volt? de csak volt mert semmit nem tudott végig csinálni. Olyan mint a babér levél. .- Mindenben jó, de a végén megy a szemétbe.Én is egyszer vitáztam vele és nyertem. Ha láttátok volna azt az ábrázatot. és halkan azt suttogta.- Egy szar hentes.- Én meg vissza. De büszke vagyok hogy egy szar hentes megalázta ezt a nagy tudású faszt. Ennyit ér az életed gyerek. Ha eszek egy tányér betű levest akkor különbet szarok mint az életed legjobb ötlete.
papa.49
@magyarbakancs: A pofája engem nem érdekel, de a stílusa az olyan, hogy pl. Angyalföldön a krimóba biztos szájba csapnák érte, na de nem vagyunk egyformák ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.