A műsorvezető épp munkába igyekezett autójával, mikor a baleset történt.

Marsi Anikó épp a Stefánia és a Thököly kereszteződésében haladt, mikor egy mellette haladó autó szabálytalanul besorolt elé – írja a HOT!.

„Zuglóban, a Thököly úton mentem, egy piros lámpánál a középső sorban várakoztam. A jobb oldalon mellettem egy busz állt, a bal oldalon pedig, ahonnan csak balra lehet kanyarodni, egy másik autó. Ahogy zöldre váltott a lámpa, mindhárman elindultunk, de az az autó, amelyik csak balra kanyarodhatott volna, váratlanul bevágott elém”

– mesélte Anikó, aki az ütközést el akarta kerülni, így jobbra rántotta a kormányt, de ezzel a busznak ütközött.

Cserbenhagyásos balesetet szenvedett Marsi Anikó

A Blikk szemléjéből az is kideül, hogy szerencsére nem sérült meg senki, de hiába látták többen is a buszról az esetet, a vétkes autó rendszámát senki sem tudta feleleveníteni, így büntetlenül marad a cserbenhagyás.

Cikk- és címlapkép: YouTube /TV2 Magyarország

(blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magát Európa utolsó keresztény bástyájának és végvárának öndefiniáló nemzeti kormány büdösszájú szócsöve felsőbb utasításra, az objektív, körültekintő tájékoztatás helyett Vajna szivarfüstös kanálisában. Mert ő a tükör, az elcseszett kormányzás görbe tükre. Az egyik a sok közül. Ezeknél az enyveskezű percembereknél büdösebb, mocskosabb lényeket el sem tudok képzelni, akik egy tál lencséért eladták magukat ennek az embertelen mocskos bandának! Ingyenélő szarháziak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro57
Isten nem bottal ver!!! Lehet, hogy a telóját babrálta???
papa.49
@desiro57: Vagy éppen a frizuráját, vagy a vakolatot igazgatta magán !!!
verőce21
Erre játszanak az ilyen "elébevágós" sofőrök, hogy úgyis elrántja a kormányt a megelőzött, mert megijednek. Majd a szabálytalanság miatti ámulatukban és dühükben nem azzal foglalkoznak, hogy rendszámot megjegyezzenek, hanem a saját bajukkal.
terlasz
@verőce21: A fantázia világába tartozik, amit fejtegetsz. Nem állítom, hogy nem találkozom idióta vezetőkkel, de viszonylag ritkán (a hétvégisek bizonytalansága bosszant). A melegebb helyzeteket is meg lehet úszni, ha az ember bekalkulálja azt is, hogy az autóstársak sem hibátlanok.
verőce21
@terlasz: Különösen azokra a sofőrökre kell vigyázni, akik balra indexelnek és jobbra kanyarodnak! :)
papa.49
Igen ,,cserben hagyta,, a józan esze ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.