Még mindig rendszeresen fellép erotikus műsoraival Cicciolina, azaz Staller Ilona, ráadásul azért, hogy segítse a családját.

Cicciolina 66 évesen is kénytelen vetkőzni

Nem lettem szégyellős

– kezdte nevetve a szexikon.

Imádok szerepelni, szórakoztatni, és úgy gondolom, még mindig jól is csinálom. Ám emellett tény, hogy szükségem van a pénzre. A saját és a fiam megélhetése mellett támogatnom kell a Magyarországon maradt testvéreimet. Ahogy korábban is mondtam, Valéria nyugdíja borzasztóan alacsony, így mindig hozok neki mindenfélét, ruhákat, és ha kell, pénzt is. Az öcsém pedig jó ideje nem kap munkát, így ő is a gondoskodásomra szorul. Imádom őket, és természetes, hogy segítek, amikor csak tudok. Sokan azt hiszik, dúskálok a pénzben, de ez nem igaz, rengeteg perem volt, és komoly összegektől estem el, így beosztással kell élnem.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyember
@maci0427: Én még este is vetkőzöm! Különösen fontos, hogy a cipőmet levegyem, mielőtt lefekszem (az ágyba!).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Egesz jol osszetartja a sok puder es ruzs.
namihami
Biztos vagyok abban, hogy a nagyobb gázsit akkor kapná. ha pucéran menne ki a placcra és gyorsan felöltözne. Nyakig begombolva. Már csak a látvány elkerülése és a gyerekek fejlődésének érdekében is.
qxy
Azért tegyük hozzá. sokan szidják, de a kis huncut oldala azért kíváncsi lenne mit tudhat ez ? Ne mond hogy nem hagynád magad ha eléd térdelne és azt mondaná hogy az Olasz himnuszt vissza felé el tudja játszani a kukurún.Ha másért nem , de azért hagynád magad hogy ha valaki kérdezné.- Meg e ? .- Meg hát. le hát.
Eladott Ország
Igen nagy szociális érzékenységről tett tanúságot, hogy Magyarországon maradt testvéreit is támogatja. Pedig itt a lakájmédia azt harsogja, hogy permanensen emelkednek a bérek, mint a bolsevik forradalom idején.
maci0427
@egyember: Ezt már nem is írtam, mert a fürdőkád után irány az ágy, így vagy úgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.