Medveczky Ilonát máig férfiak sokasága követi, az interneten meg is gyűlik ezzel a gondja: vannak, akik perverz fotókat küldenek neki, vagy ajánlatokat tesznek.

A művésznő a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy rajongói rajongói nem egy alkalommal túllépik a határt: ízléstelen üzenetekkel és fotókkal ostromolják, szexuális tartalmú ajánlatokat tesznek neki. Évek óta pár nélkül él, s mint mondja, nem tervez újabb esküvőt vagy párkapcsolatot. Ez azonban nem állítja meg az internetes „lovagokat”.

Perverzek zaklatják a tangában kertészkedő Medveczky Ilonát

– Rengeteg ajánlatot kapok, de megmondom őszintén, a legtöbb levelet már meg sem nyitom. Néhány éve a barátaim regisztráltak egy társkereső oldalra, amit régen szerettem. Ha este nem tudtam aludni, szórakozás gyanánt nézegettem, de már meguntam – mesélte a Blikknek Medveczky Ilona, aki bár a társkeresőn nem, a közösségi oldalán annál inkább aktív.

A perverz érdeklődők is itt találják meg, az is előfordul, hogy a férfiasságukról küldött fotóval próbálják felhívni magukra a figyelmet – írja a lap.

– A közösségi oldalamon ismeretlenül is mernek írni nekem, és nagyon sok közülük a külföldi férfi. Van, aki udvarias és kedves levelet küld, de előfordul olyan, aki konkrét ajánlatot tesz, vagy a férfiasságáról küld fotót. Nem is idézek ezekből az üzenetekből, mert nem méltó arról beszélni egy nőnek, amiket sokszor írásban kapok – mondta értetlenül a táncművésznő. – A telefonszámom szerencsére titkosított, így hívogatni nem tudnak, sőt a házamhoz sem merészkednek, talán a két nagy kuvaszom miatt.

Többméteres sövény van a kerítésemnél, ezért leskelődni nem tudnak, ami szerencse, mert gyakran tangában, bikiniben kertészkedem.

Ilona most úgy érzi, nem szívesen ismerkedne férfiakkal, saját praktikája van, hogy szerelje le a hódolókat.

– Kerülöm a negatív energiákat. Nem vagyok nyitott az ismerkedésre, mert nincs igényem a randizgatásra – jelentette ki. – Szerintem ez látszik is rajtam, ezért is lehet, hogy élőben nem mernek bókolni vagy kezdeményezni. Kedvesen taszítom a férfiakat, és ehhez meg sem kell szólalnom. Egyszerűen nem adok alkalmat arra, hogy leszólítsanak. Az évek alatt már megtanultam: mindig a nő irányít, tehát rajtam múlik minden.

(Blikk)

Fotó: Facebook/Medveczky Ilona

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na ezt nem hiszem el, ez csupán a ,,BŰVÉSZNŐ,, kitalációja, szerintem senki nem leskelődik utána, az írás az más a gép türelmes nem lesz hányingere !!!
Na de akárhogy is néz ki nekem ne mondja senki, hogy pont erre a 80 éves vénszatyorra ,,gerjed,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Perverz aki ezt a cikket írta. Perverz Medveczky, aki 80 évesen tangát vesz fel. A képhez meg csak annyit, ha már photoshoppal sikerült az arcát 20 évesre retusálni, akkor miért maradt le a karja meg a dekoltázsa.
wagabund
..."Évek óta pár nélkül él, s mint mondja, nem tervez újabb esküvőt vagy párkapcsolatot."...

ez okos döntés.

..."taszítom a férfiakat, és ehhez meg sem kell szólalnom. "...

végre rájött.
papa.49
Na ezt nem hiszem el, ez csupán a ,,BŰVÉSZNŐ,, kitalációja, szerintem senki nem leskelődik utána, az írás az más a gép türelmes nem lesz hányingere !!!
Na de akárhogy is néz ki nekem ne mondja senki, hogy pont erre a 80 éves vénszatyorra ,,gerjed,, !!!
magyarbakancs
@papa.49: Lehet hogy valakinek emésztési problémája van nehéz a gyomra fel van püffedve.
Ránéz a művésznőre, bikiniben meglátja és mindjárt fog egy rókát.
könnyebb lesz a gyomra.
papa.49
@magyarbakancs: Vagy kimondja 555555 öt)))))))))))
Ki a fene néz egy ennyi idős véntyúkra szexuális céllal ???
magyarbakancs
@papa.49: "Gábor Zsazsa mondotta ,hogy mindegy mit beszélnek,írnak csak beszéljenek,és írjanak rólam"
karma1
Mindjart a kardomba dolok ennyi noies szerenyseg lattan,...
Ket eve meg tartogatta az ajakat egy szerelmes igazi csokra, es persze a "baratai" tettek fol egy tarskereso oldalra... Aha,...

A cimet viszont vegkepp nem ertem: ha a szineszno maga jelenti ki, hogy oriasi sovenye, 2 kiszamithatatlan kuvasza van, - na meg gondolom biztonsagi kamerarendszere is - akkor hol is vannak a perverz ferfiak?
Bar ezek utan lehet, hogy kap majd egy ket mutogatos paparazzit, hatha tenyleg megjelenik valahol tangaban,...

Mar hianyoltam rola az aktualis reklamcikket - ket honap medveanyo nelkul...Az utolso nyilvanos galan megjelent egy 40 evvel ezelotti szerelesben, amit mintha egy afrikai torzs a kunyho ajtajarol akasztotta volna le a csilingelos gyongysorat , ket pali tamogatta be az asztalahoz, akiknek az eletkora meg egyuttesen is kevesebb volt, mint a muvesznoe...:o(((
papa.49
Szerintem két szó kimaradt a címből, ami helyesen így hangzana
,,Még pervezek se zaklatják a tangában kertészkedő medveanyót,, ))))))))))
papa.49
@karma1: Kösz jól összeszedted, egy jót nevettem az írásodon ))))))
karma1
@papa.49: Igen, a "SE"-n van a hangsuly...:o))) Hat epp ez az, hogy ok SE zargatjak a muvesznot...

ha mar azt nezzuk, akkor meg a perverzeknek is inkabb egy fiatalabb nore allna fel, nem erre a mozgo mumiara...
Azt meg mar vegleg nem tudom elkepzelni, hogy a "baratai" tettek volna fol barhova is, mivel az ilyen tarskereso oldalak eleg szigoru szemelyiseg vedelemmel mukodnek, kulonben nagyon meguthetik a bokajukat.
Mifelenk nem kuldenek peldaul gyaszjelentest senkinek sem, hanem a helyi nagy ujsagban teszik kozze mindenkinek a halalat, mert a temetes nyilvanos. Viszont ahhoz, hogy az ujsag felvegye a hirdetest, a csaladbol 2 embernek kell egybehangzoan, fenykepes szemelyivel (itt az a jogositvany is) igazolnia, hogy az illeto, akirol a hirt be akarjak rakni, TENYLEG meghalt-e?
Itt senki senkinek a neveben nem jarhat el, meg az internetren sem.
Miert hulyit bennunket ez az oregasszony?
papa.49
@karma1: Hát a ,,mozgó múmia,, ez ma mindent ver, dűlök a röhögéstől )))))))))))))))
Hát tudod régen már vagy hónapja volt róla hír, hát gyorsan valakinek fizetett egy kis reklámért ))))))))))))))
Szegény bűvésznő már szenilis is nem is kicsit, mert nem érti hogy a közönség már régen leszarja a ,,100 éves bájait,, ))))))))))))
karma1
@papa.49: orulok, hogyha sikerult megnevettetnem Teged, de az az igazsag, hogyha a muveszno inkabb azt forszirozna, hogy pl. ujra jatsszak "A vereb is madar" cimu vigjatekot, amiben paradesan tancol, es a draga voros Kabos is benne van, akkor a muveszetere emlekeznenek, a profi tanctudasara, nem a nyugdijas nyavalygasaira, mucicijere, tangas fonnyadt fenekere...:o((
lampa laz
@simmering73: Szerintem tudatosan hagyták a lógó aszott bőrt a képen, h mindenki lássa hogy néz ki valójában. A leírtak alapján a fejében az agya is olyan lehet már mint az aszaltszílva.
qxy
Azért, a zaklatás lehet olyan is hogy .- " őtözzmá fő te hogynézőőki??
Na meg szerintem biztos van még olyan aki csak kíváncsiságból,- ugyan mit tudhat ez az ágyban? Mert valljuk be azért nem kis gyakorlata lehet. Na meg ha egy ilyen nő kap egy " hudemegduglakte faszit,akkor be szeretné bizonyítani hogy igen is tud olyat adni még jobbat is mint egy fiatal fruska. A legszebb az a dologba hogy be is tudja bizonyítani.
kisrigó
Kár, hogy nem tudja méltósággal viselni a korát, sokkal szimpatikusabb lenne, ha a kerti virágairól beszélne! Tudomásul kellene venni, hogy ami volt, elmúlt!
mackóalsó
Szerintem a cím helyesen:
Perverzeket zaklat tangában Ilonka mama.
staro2
"Perverzek zaklatják a tangában kertészkedő Medveczky Ilonát"

Csak szeretnéd mami!
mackóalsó
@Mirabilis: Akrobatikából. OKJ-s lepedőakrobata.
papa.49
Most toldta meg a kormány a nyugdíját vagy 100 ezerrel !!!
jancsipapa
@papa.49: Hiába vesz fel tangát, ki a fene kíváncsi az öregasszonyra ...
interceptor
M Ilona tangás zaklatását már a perverzek sem bírják, ezért menekülnek.
Nem kéne a gyanútlan netezőket ilyen álhírekkel meg fotókkal riogatni. Van embervédelem is ,nem csak állatvédelem. Csoda, hogy a két kuvasz még nem készült ki, szerencsétlenek!
36
Egy kis népszerűségért ez is szakítani akar egy kis zsét. a ma divatos zaklatási sztoriból.
csipetke
Anyám! Vizuális típus vagyok,de nem akarom elképzelni a nyanyilovnát tangában.Kétségtelen,hogy jól meg van tatarozva de közel a nyolcvanhoz,erősen működik már a gravitáció...
Desischado
Kb 40 évvel ezelőtt tényleg jól nézett ki. Nem értem, miért nem bírja elfogadni, hogy elszálltak felette az évek. Neki miért jó, hogy röhögnek rajta? Szánalmas.
Grafix69
Tangában :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Én nem vagyok szép sőt kifejezetten csúnya vagyok , nagy hasam van meg semmi alakom stb . DE :)))))))))))))))))Baszki elképzelted vizuálisan a művésznő , szottyadt valaga meg a tanga , hát :))))))))))))))
csipetke
@Grafix69: Viszont van önkritikád,és ez dícséretes...:))
Macskaszem
Mivel a kutya se ugatta meg a tangáját, közhírré tette a lapokban, hátha rácuppan valaki.
esperanza
@Macskaszem: Talan migransokkal kellene probalkoznia...
namihami
No, aki a ""művésznőt"" meglátja tangában és ennek hatására elkezdi ""zaklatni"", az valóban perverz.
advocat
Ha rám hallgat, tangában, bikiniben nem jó kertészkedni. Sokféle betegséget szerezhet be. Ifjak! Majd ha ti lesztek 80-asok (ha megéritek), lehet,hogy megértitek.
ittott
revü táncosnő volt. egy a száz között. szerencséjére, akkor MO-on ez volt az egyetlen hely, ahol ez mehetett. tudjuk, hogy EZ a szálló be volt mikrofonozva, és az elhárítás, a hírszerzés ott gyűjtötte az infóit azon szobákból, ahová a "revü táncosnők" felmentek nyelveket tanulni. tegyük hozzá, hogy biológiailag nagyon "egybe volt". ennyit a nagyságáról. Később egy nagy hatalmú média mogul barátnője volt, de előtt még vett magának egy hercegi férjet. Férfiakból élt, és gondolom élne most is. De löttyedt picsára nem költ senki, amikor sokkal olcsóbban formáshoz is jut
ittott
revü táncosnő volt. egy a száz között. szerencséjére, akkor MO-on ez volt az egyetlen hely, ahol ez mehetett. tudjuk, hogy EZ a szálló be volt mikrofonozva, és az elhárítás, a hírszerzés ott gyűjtötte az infóit azon szobákból, ahová a "revü táncosnők" felmentek nyelveket tanulni. tegyük hozzá, hogy biológiailag nagyon "egybe volt". ennyit a nagyságáról. Később egy nagy hatalmú média mogul barátnője volt, de előtt még vett magának egy hercegi férjet. Férfiakból élt, és gondolom élne most is. De löttyedt picsára nem költ senki, amikor sokkal olcsóbban formáshoz is jut
nemfideszes
Ilyen korban tangában kertészkedni is perverz dolog.
vacsi
Szegény! Már 80 felett lehet szóval, jobban tenné, ha a kertjében is a korának megfelelő ruhában kertészkedne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.