Szombaton tartotta meg lánybúcsúját Liptai Claudia, és ahogyan az lenni szokott, fotók is készültek az önfeledt bulizásról.

Jó kis bulit csapott Liptai Claudia a lánybúcsúján

A tévés műsorvezető és Pataki Ádám esküvője már a kanyarban van, bár semmi részletet nem árultak el róla, mert nem akarnak a média kereszttüzében esküdni. A lánybúcsút azonban az esküvő előtti egy vagy két hétben szokták megtartani.

Liptai Claudia Facebook-oldalán posztolt néhány fotót a buliról, amin még limuzin is volt, és mindenki megpróbált Claudiának öltözni:

"A tegnap estém életem egyik legmeghatóbb élménye volt. A barátnőim elbucsúztatták a lányságom. Annyi szeretetet kaptam, hogy egy életre feltankoltak. Köszönöm, hogy vagytok..."

- írta Claudia.

Fotó: Facebook/Liptai Claudia

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A barátnőim elbucsúztatták a lányságom. "...

hát igen...ők tudták mi az...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Lánybúcsú? Szerintem már ő maga sem tudja mikor volt lány.
papa.49
@Eriksson: Nálunk még a 20 év körüli nőknél se igazán divat, de akkor egy két gyermekes anyuka mit rázza itt magát, mikor a lányságát már olyan régen elveszítette, hogy nem is emlékszik a ,,csínytevőre,, ))))))))))))))
Herótom van az ilyen ,,rongyrázástól,,!!!
Eriksson
@papa.49: Lehet, hogy ez a lényege? Egyébként bulizni mindig jó, csak ki kell találni a pillanatnyilag legelfogadhatóbb okot. :)))
troll6
Ez a Hősök tere, nem a nősök tere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.