A Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásának 80. évfordulójára szervezett Mezítláb a réten című, június 9-i ingyenes születésnapi koncert és nyitóesemény külföldi sztárvendége, Alexander Rybak betegség miatt lemondta budapesti fellépését – közölte a Szabad Tér Színház kedden az MTI-vel.

Közlésük szerint Alexander Rybak visszalépése a Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású nyitóeseményének megtartását nem befolyásolja. Június 9-én este a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével a zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéit szólaltatja meg.

Lemondta margitszigeti fellépését Alexander Rybak, sürgősségi műtétje volt a hétvégén

Fotó: wikipedia CC BY-SA 2.0/Ernst Vikne

A szervezők továbbra is várnak minden érdeklődőt a Margitszigeti Nagyréten, ahol nemcsak egy nyárindító örömkoncerttel, hanem meglepetésekkel is készülnek az ünnepi évadot megnyitó eseményre.

A népszerű hegedűművész a hétvégén sürgősségi műtéten esett át, amely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni. Nagy sajnálatára a mostani eseményen nem tud közreműködni, de bízik abban, hogy felépülését követően minél előbb adhat Budapesten koncertet – írták a közleményben.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.