Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, kedden a Nők Lapja legfrissebb számából kiderült: az MTVA műsorvezetője már másfél éve külön él olasz származású férjétől, két gyermekének édesapjától, Salvo Sgoritól.

Megcsalás lehet a háttérben? Novodomszky Éva már másfél éve külön él olasz férjétől

Fotó: TV2/YouTube

A lapnak Éva azt mondta:

Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, és a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz idő­szaknak vége

A Nők Lapjának Éva hozzátette:

válófélben vannak, bár ez a jogi megnevezés nem illik a jelenlegi állapotukra, mert a válási papírokat nem adták be.

Megcsalás lehet a háttérben? Novodomszky Éva már másfél éve külön él olasz férjétől

Fotó: TV2/YouTube

A kiegyensúlyozott műsorvezető és egykori szerelme annak idején óriási, országokat átszelő akadályokat küzdött le egymásért, így mindenkit meglepett a hír.

A válás ténye bár megdöbbentő, a Bors azonban ma beszámolt

egy két évvel ezelőtti történetről, ami a lap birtokába jutott, ám végül akkor nem írták meg értesülésüket.

A Bors azt írja:

a Bors egyik olvasó-riportere két évvel ezelőtt, nyáron már eljuttatott pár képet a szerkesztőségükbe, amelyen Éva férje, Salvo hevesen udvarolt egy idegen hölgynek. Akkor a Bors felkereste Évát az MTVA sajtóosztályán keresztül, ám amikor megtudták, hogy a hírre a műsorvezető zokogva rohant ki a stúdióból – tekintettel a két kisgyerekre és a családra –, nem jelentették meg a róluk szóló cikket.

A lap szerint a dátumokat összerakva nagyon úgy tűnik:

Éva képtelen volt megbocsátani ezt az esetleges félrelépést.

A Bors kereste Évát ismét, de azt mondta az újságnak:

lezárta ezt az időszakot az életében, nem szeretne nyilatkozni ­többet.

Forrás: Bors

Fotó: Fotó: TV2/YouTube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Nem sok már ez egy kicsit ? Egy házaspár szétválik és kész. De ezzel végighaknizni a médiát ,na az elég kisstílű és nagyon szánalmas...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
az a fránya evolúció állandóan olyan csipszet szerel a pasikba, hogy ha homályos lesz a látásuk, akkor a farkuk után menjenek..
érthetőbben...ha egy idő után úgy tűnik, hogy a szeretett feleség, barátnő,élettárs, stb..mintha nem lenne olyan kívánatos, akkor a farka új kívánatosat keres...egy idő múlva eloszlik a homály, és kiderül az örök igazság... nincs jobb nő, csak más..

hát így élünk a Glóbuson.
Fradigege
MTVA-ban haknizik és egy migráns olasz a férje. Ez a Magyar Keresztény Demokráciában súlyos vétség, és ezt a bábtévében elnézték. Hogy van ez u'aim?!
Mondjuk a Bors sem kispályás, hogy így csípőből besmúzolta a digót.
jancsipapa
Nem sok már ez egy kicsit ? Egy házaspár szétválik és kész. De ezzel végighaknizni a médiát ,na az elég kisstílű és nagyon szánalmas...
justhpeter
@jancsipapa: Egyáltalán nem biztos, hogy ezt a médiahaknit Novodomszky Éva kezdeményezte. Lehet, hogy csak elfelejtette a bulvárt elhajtani a térerőhiányba, ahova való.
jancsipapa
@justhpeter: Szerintem inkább ő a hunyó . Nyilatkozik minden újságnak ,fényképezkedik , ott van a tévékben . Ha nem akarná,nem tenné ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.