Könnyfakasztó cicaharc, vagy csak műbalhé egy kis reklám miatt? Majka és Jolly "háborújától" hangos az internet.

"Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja" – Jolly feljelentést fontolgat
Fotó: Facebook/Majka

Nem csillapodnak az indulatok azóta, hogy Jollynak volt képe egy nevetős szmájlival reagálni Majka és Curtis új dalára. 

Tarcsi Zoltán 'Jully' pont egy olyan ember, akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói, amikben jár.

Olcsók és Gagyik!!

- reagált Majka, és Curtis sem maradt Jolly adósa:

Majd, ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled! Addig, fiam, nagyon húzd a homlokodra a parókádat"

– írta Majka zenésztársa.

A "balhé" odáig fajult, hogy Jolly már a feljelentést fontolgatja:

Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja.

Nem szabadna ilyen alpári stílusban megnyilvánulnia. Ő egy édesapa, milyen példát mutat a gyerekeinek? Most ujjat húzott velem, de annyira primitív, naiv, és annyira el van szállva magától, hogy észre sem veszi, hogy hülyeséget csinál. Ő nagy munka nélkül mindent megkapott az élettől, én mindent önerőből értem el. Húsz éve a pályán vagyok, nem értem, miért esett nekem. Hogy Majka szavajárásával éljek,

ő gagyibb, mint én, és zeneileg sincs egy szinten velem, én tanult zenész vagyok.

Az biztos, hogy beszélek az ügyvédemmel, és ha ő is jónak látja, megtesszük a megfelelő jogi lépéseket, feljelentjük"

- idézte Jolly-t a Blikk.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NaponTamas
@kripton: feltételezem nem ismersz komolyabb előadòkat. Magyarországon is rendkívül tehetséges sràcok vannak.(nàlam majka a top 100- na sem fér bele)No de mimdegy,nem akarlak győzködni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A rap és a rock zene között annyi a különbség hogy a rock zenében tudni kell zenélni, énekelni, felejthetetlen dallamokat írni, és van alázat, de a rap- nál sem alázat... sem zenei tudás nem észlelhető. Egyéni ízlés akinek ez tetszik éljen vele.
NaponTamas
@division: igen tudnék albumot. Szerinted véletlen ,hogy az amcsi egyetemeken vàlaszthatò szak a hip-hop? Ebben nem csak a zene van benne hanem a break vagy a graffiti. A deep purple egyébként zseniàlis. Szerény véleményem szerint ha Ady,Babits , Vàci most élne rap-et nyomja. Ez költészet a rock meg zene

.
NaponTamas
@NaponTamas: bazdki véletlenül làjkoltam magam :D
division
@NaponTamas: Annyira tetszett magadnak amit írtál ezek szerint:-) Na már a hip-hop is előkerült...Ne ragozzuk, mindenki hallgassa azt amit szeret.
division
@Horizont: Én elviselem, csak ne kelljen elismernem hogy jó is:-)
division
@Horizont: Beethovent pl. eszembe nem jutna szapulni, vagy mondjuk Mozart - ot. Sok rock zenész merít a mai napig a zsenialitásukból. De ezt a ...valamit bocsi, nem tudom sem tisztelni sem elismerni. A rock zenét is sokan szapulják (főként a Kis Grofó hívek), mégsem haragszom érte. Szóval ez úgy szar ahogy van:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.