Még idén nyáron költöznie kell Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai villájából.

Az ingatlant értékesíteni fogják a költözés után, a szomszéd már be is jelentkezett érte. A három éve húzódó ingatlanügyre végre pont kerül, mivel a bíróság úgy döntött, hogy Pécsi Ildikó egykori menyének, Pártos Csillának és fiának (aki Pécsi Ildikó unokája) ki kell költöznie a Cseppkő utcai ingatlanból, ami jogszerűen a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő tulajdona.

A tárgyalásról készült korábbi videót itt megnézhetik:

„A bírósági eljárás befejeződött, itt már nincs helye sem fellebbezésnek, sem időhúzásnak, a jogellenes ingatlanhasználatot a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni”

– mondta a Borsnak dr. Ma­gyar György, Pé­csi Ildikó jogi képviselője, majd hozzátette: „In­formációim szerint ügyfelem nem kíván beköltözni az ingatlanba. A lakást a család megsegítése céljából vették, vagyis nem ma­guknak, jól érzik magukat Gödöllőn, ő is és Szűcs Lajos is” – mesélte a lapnak az ügyvéd.

Címlapkép: YouTube/BlikkTV

(borsonline.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A legalja ember semmizi ki a családját.
Pécsi Ildikó, a Lajosa, meg az ingyenélő fiacskájuk -- kisemmizték a családjukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@karma1: Sajna ilyen ma a magyar bulvár sajtó. Pécs által felajánlott ingatlanról csak egyszer eset szó. A Borss is meg írta 150 millió ft.- fizettek ki Pécsi Ildikó és férje valamint a fiúk amit az Ifjú Szücs Csaba és Pátos vett hitelkén. Pártos egyetlen egy fillért sem fizetett ebből sem. Viszont a lényeg ez az ingatlan sosem volt a fiatal páré ez mindig is a Pécsi tulajdona.
Horizont
@karma1: Már bocs, de abban nincs igazad, hogy mivel nagykorú találkozhatna már. Ha egy gyereknek nincs kontaktusa valakivel az nem úgy működik, hogy ma 18 vagyok holnap meg becsengetek és keblemre ölelem a nagyanyámat. Sajnos ha fonál megszakad össze lehet ugyan kötni de a csomó megmarad...
(valami ilyesmi volt a kislánykori emlékkönyvembe írva ...amit igazolt is az élet :DDD)
karma1
@Horizont: Aranyom, ELVIEKBEN, ! En azt mondtam, hogyha az tartotta csak eddig vissza a fiut, hogy az anyja megparancsolta neki, hogy ne latogassa a nagyanyjat, akkor a 18 eves kor eleresevel nagykoruva valt, ELVILEG meg is latogathatta volna a nagyanyjat, HA AKARNA'!
De ebben az esetben sokkal osszetettebb a kerdes, egyaltalan nemcsak arrol van szo, hogy Csilla a feketeseggu zord anya, aki eltiltotta a gyereke't a nagyitol...:o)))
Horizont
@karma1: Jajj Karmácskám ...elviekben...igen úgy sok minden más meg a gyakorlat is.
karma1
@Horizont: Jot nevettem a bejegyzeseden,...;o))))
csipetke
@szaboria1: 8:03 Túlságosan elfogult vagy Pécsivel kapcsolatban,és nyilván az ő verzióját ismered,amiben épp csak szentté nem avatja saját magát.Szánd rá azt a 269 ft-ot,és olvasd el a Pártosról szóló cikket a jún.8.-i Best magazinban,és másképp fogod látni a dolgokat,Pártos Csilla Pécsivel szemben nem nyilatkozott úton-útfélen,és jó volt ezt a cikket olvasni,mert Pártos nem mond egy rossz szót sem az ex-anyósáról,sőt...(a barátnőm miért járt volna nálatok?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.