Még idén nyáron költöznie kell Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai villájából.

Az ingatlant értékesíteni fogják a költözés után, a szomszéd már be is jelentkezett érte. A három éve húzódó ingatlanügyre végre pont kerül, mivel a bíróság úgy döntött, hogy Pécsi Ildikó egykori menyének, Pártos Csillának és fiának (aki Pécsi Ildikó unokája) ki kell költöznie a Cseppkő utcai ingatlanból, ami jogszerűen a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő tulajdona.

A tárgyalásról készült korábbi videót itt megnézhetik:

„A bírósági eljárás befejeződött, itt már nincs helye sem fellebbezésnek, sem időhúzásnak, a jogellenes ingatlanhasználatot a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni”

– mondta a Borsnak dr. Ma­gyar György, Pé­csi Ildikó jogi képviselője, majd hozzátette: „In­formációim szerint ügyfelem nem kíván beköltözni az ingatlanba. A lakást a család megsegítése céljából vették, vagyis nem ma­guknak, jól érzik magukat Gödöllőn, ő is és Szűcs Lajos is” – mesélte a lapnak az ügyvéd.

Címlapkép: YouTube/BlikkTV

(borsonline.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A legalja ember semmizi ki a családját.
Pécsi Ildikó, a Lajosa, meg az ingyenélő fiacskájuk -- kisemmizték a családjukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
A legalja ember semmizi ki a családját.
Pécsi Ildikó, a Lajosa, meg az ingyenélő fiacskájuk -- kisemmizték a családjukat.
colibri
Akkor mostmár Pintér S szupergazdag népes családja rástartolhat a megvásárlásra, úgy, mint a Kulka János házával tették.
karma1
@colibri: A szomszed mar rastartolt, azt irja az ujsag...:o((
colibri
@karma1: Olvastam. De igazán tudhatnád, ha egy fidesses elindul bármiért, nincs ellenfele. Itt is érvényes a szlogen: csak a fidesz. Pintér még holtában is elsőbbséget élvez orbánnál. (D:D:
Eriksson
Ha valakinek rosszul áll a szénája, csak a sztárügyvédet, Magyar Györgyöt kell megbíznia. A siker garantált.
simmering73
Tegnap még azt olvastam, hogy csak Csillának kell elhagyni az ingatlant, a gyereknek nem.
csipetke
Most,hogy pont kerül az ügy végére,vajon megnyugszik a nyanyilovna lelke?Vagy keres új ellenséget?Alaposan lejáratta magát Pécsi,de leginkább a semmiresejó puhapöcs fiát,aki hagyta az anyját hosszú évekig pereskedni.
karma1
@colibri: Hahaha, ezt kiprobalnam..." Pintér még holtában is " ...:o))))
karma1
@simmering73: Lajkoltalak, de nem tudom, hogy mit nyilatkoztak tegnap, viszont el tudod azt kepzelni, hogy egy 19 eves srac csak ugy egyedul bent hagyna ez a nember a sajat ingatlanaban/ Hiszen olvastam meg tavaly valamelyik cikkben, hogy "neki nincs unokaja" - ezt volt kepes kinyogni a szajan a "nagymama"...
Mintha ugy kezdodott volna ez az egesz cirkusz, hogy az unoka nem latogatta a nagyanyjat, pedig nem igy volt.
pecsi elottem rettenetesen lejaratta magat, mert akarmi is tortent - ahogy az itt kommentelok kozul is sokan allitjak, hogy Csilluskanak sem kell a szomszedba mennie a bunkosagert -, de pecsinek legeloszor a sajat lumpen es elkenyeztetett kisfiat kellett volna gatyaba razni, es vele lerendeztetni ezt az egesz mocskos kerdest, hiszen o nem fizetett evekig gyerektartast, es pecsi tartotta vissza a szamlakat allitolag, es ha igy volt, akkor bizony o a felelos a kozuzemi hatralekokert, mert a tulajdonos nelkul nem tud eljarni a berlo a kozuzemeknel - sajat friss tapasztalat!
Ha a muveszno annyira akarna barmit is az unokajatol, akkor legalabb egy joval olcsobb lakast vett volna a befolyo penzbol az UNOKAJA nevere (nem a Csillaera), ezzel bebizonyithatta volna, hogy csak Csillaval van baja, de nem a sajat verevel, a sajat unokajaval.
Elottem vegleg leszerepelt, eljen boldogul a szazmillaival, es a vegen forduljon fel egyedul, hogy meg a sajat unokaja se latogassa.

Magyar doktor a kedvenceim koze tartozott, de nemely lepeset kezdem fenntartasokkal fogadni, bar Varadi Andras ugyeben szuperul jar el, talan ilyen populista ugyeket nem kene bevallalnia.
A muveszno csak azt felejti el, hogyha belegebed, az unokajat automatikusan nem fogja tudni kizarni az oroksegbol, mert elmeletileg mindent a fia, majd az unokaja fog orokolni. Ha ki akarja barmelyikuket is zarni a koteles reszbol, egy valag penzt kell fizetnie csak illetekre az allamnak. Megeri?
Desischado
@karma1: Egyetértek. Pécsi előttem is egy nulla erkölcsileg, emberileg egyaránt. Szégyen, hogy ezt teszi a saját húsával és vérével.
csipetke
@karma1: Egy tegnapi magazinban jelent meg a cikk,amelyben Pártos elmondja,ő hogyan élte meg az egészet.A kezdetekkor imádta egymást Pécsi és Pártos,de amikor megszületett a gyerek,Pártos a saját családjára/gyerekére koncentrált volna,de Pécsinek ez nem tetszett,még ekkor is ő akart lenni az első helyen,ekkor kezdődtek a problémák.Miután Pártos még ekkor is mindenkinek meg akart felelni,ez nem ment maradéktalanul,hát ekkor betegedett meg.Eztán kefélt félre az egyébként mulya férje,majd el is költözött.Nem tudom mivel foglalkozott Szűcs Csaba,de sokszázmilliós ingatlanvagyont szedett össze,amit a válás előtt baromigyorsan az anyjára iratott.Ezt egy külön perben vizsgálják,mert ebből az óriási vagyonból Pártosnak is jár valamennyi,hiszen az együttélésük alatt keletkezett ez a vagyon.A közüzemi számlákat Pécsi kapta Gödöllőn,nem volt hajlandó odaadni Pártosnak,hogy befizetésre kerüljön,de Pártosnak mégis sikerült kifizetnie a szolgáltatóknál.Az unokát pedig Pécsi választás elé állította a válás környékén,vagy ő,vagy az anyja.Miután a gyerek az anyját választotta,ettől fogva ellenségnek tekintette őket Pécsi.Ronda egy ügy,de szerintem Pécsi sose fogja belátni,hogy ő egy akarnok,akinek egész életében mindenki behódolt.Most,hogy valaki ellentmondott neki,háborút indított.Kicsit orbánra emlékeztet.
szaboria1
@csipetke: Látom te is a bulvár híreknek hiszel. Pártosnak fel volt kínálva egy másik ingatlan amit nem fogadott el. Ne ítélkezettek amikor semmiről sem tudtok személyesen sem ismeritek a két személyt. Pártos és Pécsi között zongorázni lehet a különbséget. Pártost mindig is csak a pénz érdekelte. Pártost személyesen ismertem nekem így lehet róla véleményem.
csipetke
@szaboria1: A barátnőm Pécsiék közelében lakik,és sokmindent tudni róluk,Ha Pártosnak csak a pénz lett volna fontos,már jóval előbb kirázhatta volna még a gatyájából is a puhapöcs Szűcs Csabát,de nem tette.Ha Pécsi békénhagyta volna őket ebben a házban,amiben laknak,Pártos sem tesz ellenlépéseket.Ráadásul csak arról szól a dolog,hogy Pécsi egyáltalán nem tűr ellentmondást senki részéről,tehát,a "majd én megmutatom nekik"elvet érvényesíti.Bár sem a házra,sem az árára nincs rászorulva.Viszont ezzel a végeláthatatlan pereskedéssel sajátmagát is lejáratta,nem kicsit.
szaboria1
@csipetke: Én meg személyesen ismerem már több mint 20 éve a családot a barátnőd mikor járt nálunk?
karma1
@csipetke: Szucs Lajos, es focista volt, nagyon jonevu...:o))
tulipan
Ezzel együtt, tényleg kár, hogy ezzel a herce-hurcával, AZT meg lassan mindenki elfelejti mindenki, milyen nagy színész volt Pécsi Ildikó!!! Mellesleg, azt azért nem értem, hogy a mindaddig a sülve-főve a nagyszülőkkel volt, tizenéves gyermeket, hogy lehet ennyire a nagyszülei ellen hangolni!
szaboria1
@tulipan: Nálad a pont. Mert Pártos tiltotta meg a gyereknek, hogy látogass a nagyszülőket. Talán most fog rájönni a fiú mit művel az anyja.
karma1
Ha az unoka valoban CSAK amiatt nem latogatta volna a nagyanyjat, mert Partos megtiltotta neki, akkor most nmi tartja vissza, 19 evesen attol, hogy el ne kezdje latogatni magatol a nagyszuloket? Tudtommal 18 eves kora utan nem koteles az anyja parancsanak engedelmeskedni.
@szaboria1: Tudom, hogy Te nagyon veded ildiko asszonyt - elfogadom a kiallasodat. De asszem, egyenlore a nagyi adott ki a bulvarban egy olyan nyilatkozatot, hogy neki nincs unokaja.
Nekem nem tudna akkora bunt elkovetni a vejem, hogy a sajat veremrol 10 millio ember elott igy nyilatkozzak! Irott szo, visszakeresheto, a mai vilagban az unoka sincs elzarva egy ilyen infotol, tehat mit lepjen a gyerek? Azt mondja, hogy amiota a tudatos eszet tudja, azota az anyja valamiert harcban all a nagyanyjaval. Lehet, hogy valoban el is tiltotta a gyereket.

De kozben a gyerek felno, es bar lehet, hogy az anyjara megharagszik, mert eltiltotta a nagyanyjatol, de ki es mit fog mondani az unokanak arra a kerdesre, hogy "apam hol volt, amikor nekem kaja, ruha, cipo kellett, vagy osztalykirandulas?"
Lehet, hogy az unokanak mar regen elege van az anyjabol is - miert ne, ha rajon, hogy az anyja eszkozkent hasznalta ot a vitajukban, de hogy a nagyanyja nyilvanosan megtagadta a gyereket, es tulnyomoreszt apa nelkul is kellett felnonie, EZT ki fogja neki elmagyarazni, es mi tobb, karpotolni ezert?
karma1
@szaboria1: Meg egy dolog: bar mi, laikusok nem lathatunk bele a jogaszok perirataiba, hivatkozasaira, de ha en akarnam kiperelni a menyemet a hazambol, akkor minden forumon arra epitettem volna Csilla letamadasat, hogy EN FELAJANLOTTAM neki egy ingatlant, de o azt nem fogadta el! Ez az egyetlen olyan pontja van az egesz esetnek szamomra, ami Csilla mellett szol, mert ha tenyleg visszautasitotta volna a lakast, ahogy mondod, akkor ebbe Magyar Gyorgy MINDEN beadvanyaban hivatkozhatott volna, es akkor mar nem most, hanem legalabb 2 eve lezarult volna ez az egesz piszkos hercehurca. De erdekes modon ezt meg a muveszno sem verte nagydobra, meg a Blikkben vagy a Borsban sem. Vajon miert? Mert lehet, hogy felajanlott egyet, de lehet, hogy olyat, amibe meg egy hajlektalan se ment volna bele joszivvel.Szoval miert nem verte a mellyit az utobbi ket evben a muveszno, hogy :" en mindent megprobaltam, me'g lakast is felajanlottam nekik, de nem fogadta el. " (Ha nem fogadta el Csilla, akkor annak is nyomanak kell lenni a birosagon, hogy MIERT nem fogadta el? Az o eseteben nem nagyon mondhatta volna a biro kerdesere, hogy "csak", ennel azert komolyabb indokanak kellett lennie hogy miert nem fogadta el)
karma1
@csipetke: Bocsika, felreolvastalak, aha, a Szucs Csaba a hasznalhatatlan fiu, a pecsi fia. Aszittem a Lajos penzerol beszelsz...
szaboria1
@karma1: Sajna ilyen ma a magyar bulvár sajtó. Pécs által felajánlott ingatlanról csak egyszer eset szó. A Borss is meg írta 150 millió ft.- fizettek ki Pécsi Ildikó és férje valamint a fiúk amit az Ifjú Szücs Csaba és Pátos vett hitelkén. Pártos egyetlen egy fillért sem fizetett ebből sem. Viszont a lényeg ez az ingatlan sosem volt a fiatal páré ez mindig is a Pécsi tulajdona.
karma1
@Horizont: Aranyom, ELVIEKBEN, ! En azt mondtam, hogyha az tartotta csak eddig vissza a fiut, hogy az anyja megparancsolta neki, hogy ne latogassa a nagyanyjat, akkor a 18 eves kor eleresevel nagykoruva valt, ELVILEG meg is latogathatta volna a nagyanyjat, HA AKARNA'!
De ebben az esetben sokkal osszetettebb a kerdes, egyaltalan nemcsak arrol van szo, hogy Csilla a feketeseggu zord anya, aki eltiltotta a gyereke't a nagyitol...:o)))
karma1
@Horizont: Jot nevettem a bejegyzeseden,...;o))))
csipetke
@szaboria1: 8:03 Túlságosan elfogult vagy Pécsivel kapcsolatban,és nyilván az ő verzióját ismered,amiben épp csak szentté nem avatja saját magát.Szánd rá azt a 269 ft-ot,és olvasd el a Pártosról szóló cikket a jún.8.-i Best magazinban,és másképp fogod látni a dolgokat,Pártos Csilla Pécsivel szemben nem nyilatkozott úton-útfélen,és jó volt ezt a cikket olvasni,mert Pártos nem mond egy rossz szót sem az ex-anyósáról,sőt...(a barátnőm miért járt volna nálatok?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.